Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Έγκλημα στην Ύδρα: Ξέρουν τους δράστες της αποτρόπαιας δολοφονίας του εστιάτορα

Έγκλημα στην Ύδρα: Ξέρουν τους δράστες της αποτρόπαιας δολοφονίας του εστιάτορα

Ο Μανώλης Οικονόμου βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα σε μια καρέκλα.
Το ζευγάρι είχε κλείσει τα ξημερώματα της Κυριακής την ταβερνα «Το Γειτονικό» στην Ξερή Ελιά και πήγε σπίτι του. Οι δράστες τους παρακολουθούσαν και όταν βεβαιώθηκαν ότι ήταν σπίτι τους έθεσαν σε εφαρμογή το σατανικό τους σχέδιο.
Γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα μπήκαν στο σπίτι από το παράθυρο του ισογείου. Αρχικά πήγαν στην 58χρονη την οποία ανάγκασαν να πιεί υπνιωτικό. Μετά την έδεσαν χειροπόδαρα, της έκλεισαν τα ματια με ένα κομμάτι ύφασμα και πήγαν στον σύζυγο της. Τον έδεσαν και τον βασάνισαν για να τους πει που υπήρχαν κοσμήματα και μετρητά. Πήραν ό,τι βρήκαν και τον άφησαν αβοήθητο. Ώρες μετά η γυναίκα κατάφερε να λυθεί και ειδοποίησε την αστυνομία.
Λίγη ώρα αργότερα, 5 γεωργιανοί προσπαθούσαν να φύγουν με ένα θαλάσσιο ταξί αλλά προσήχθησαν από τις αρχές. Όμως εκείνοι που είχαν στα χέρια τους τα χρήματα και τα κοσμήματα δεν πιάστηκαν. Κατάφεραν να διαφύγουν.

Οι έρευνες προσανατολίζονται τώρα στα νότια προάστια της Αττικής όπου πιστεύεται ότι είναι το κρησφύγετο της συμμορίας.

Στον τόπο που εγκλήματος έχει βρεθεί και DNA των δραστών. Οι περισσότεροι από τους ύποπτους που έχουν προσαχθεί έχουν φάκελο για ληστείες και κλοπές.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε