Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

Εικόνες ντροπής που αμαυρώνουν τη θυσία των νέων αστυνομικών

Εικόνες ντροπής που αμαυρώνουν τη θυσία των νέων αστυνομικών

Πριν ακόμα κρυώσει το αίμα των δύο νεαρών αστυνομικών, ο πρόεδρος του σωματείου ειδικών φρουρών, κ. Ντούμας και τον αντιπρόεδρο των αστυνομικών άρχισαν να κατηγορεί ο ένας τον άλλον.

Εικόνες που μόνο ντροπή μπορεί να προκαλέσουν, είδαν οι τηλεθεατές του κεντρικού δελτίου του Mega, όταν μία ημέρα σαν τη σημερινή που ολόκληρος ο ελληνικός λαός πενθεί το χαμό δύο νέων ανθρώπων από τα πυρά αδίστακτων κακοποιών, δύο εκπρόσωποι των οργάνων ασφαλείας στην κυριολεξία “ξεκατινιάστηκαν” μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Πριν ακόμα κρυώσει το αίμα των δύο νεαρών αστυνομικών, ο πρόεδρος του σωματείου ειδικών φρουρών, κ. Ντούμας και τον αντιπρόεδρο των αστυνομικών άρχισαν τους διαξιφισμούς, με αφορμή τις εντολές που είχαν δοθεί στους δύο αστυνομικούς και για το ποιός φέρει την ευθύνη για αυτό το αιματηρό περιστατικό.

Και οι δύο πλευρές έφτασαν στο σημείο να μιλούν για αριβίστικο συνδικαλισμό και ο ένας να κατηγορεί τον άλλον, παρά τις όποιες παραινέσεις των παρουσιαστών πως αυτή δεν είναι εικόν απυ αρμόζει σε δύο εκπροσώπους των αστυνομικών ειδικά μία τέτοια μέρα.

Ο κ. Ντούμας έφθασε στο σημείο να κατηγορήσει τον αντιπρόεδρο των αστυνομικών για κροκοδείλια κλάματα και υποκρισία, ενώ και ο κ. Λιακόπουλος τον κατηγόρησε για ψεύτικο ενδιαφέρον με σκοπό την επικράτησή του στις εκλογές του συνδικαλιστικού οργάνου τους.

Εικόνες ντροπής που αμαυρώνουν την αυτοθυσία των δύο νέων ανθρώπων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε