Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 9 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Eικόνες ντροπής στο Αιγάλεω! Εκατοντάδες άνθρωποι ο ένας πάνω στον άλλο για μια βεβαίωση της πρόνοιας!

Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 17.02.2012 | 11:31
Πρώτη δημοσίευση: 17.02.2012 | 09:07

- Φτωχοί άνθρωποι σπρώχνονται, συνωστίζονται και ταλαιπωρούνται
- Για ακόμα μια φορά μπαλάκι οι ευθύνες μεταξύ υπουργείου και Δήμου
- Αντί να τα στείλουν ταχυδρομικώς υποχρέωσαν τον κόσμο να περιμένει μέσα στο κρύο
- Κάποιοι περίμεναν από χθες το βράδυ!
- Στέλνει επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης το αρμόδιο υπουργείο
- ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτη ταλαιπωρία βιώνουν και σήμερα εκατοντάδες πολίτες στο Αιγάλεω που περιμένουν με τις ώρες έξω από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου για να παραλάβουν τη βεβαίωση απογραφής για τα προνοιακά επιδόματα. Κάποιοι είναι εκεί από τις 9 χθες το βράδυ, ενώ υπάλληλοι μοιράζουν χαρτάκια για την άλλη Τρίτη! Ο κόσμος όμως δεν φεύγει γιατί δεν τους πιστεύει!

Από νωρίς το πρωί άνθρωποι με λιγοστό εισόδημα για να μην χάσουν τα χρήματα της πρόνοιας ταλαιπωρούνται μέσα στο κρύο και μια υπάλληλος προσπαθεί να βάλει σειρά!Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Υγείας Μάρκος Μπόλαρης έκανε λόγο για απαράδεκτη εικόνα και επέρριψε ευθύνες στο Δήμο, τονίζοντας ότι το θέμα θα είχε λυθεί εδώ και καιρό εάν η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου έστελνε τις βεβαιώσεις ταχυδρομικά, όπως έκαναν και οι υπόλοιποι δήμοι.


Αυτό όμως δεν ενδιαφέρει κανέναν! Αυτό που έχει σημασία είναι ότι άνθρωποι με πενιχρό εισόδημα υποχρεώνονται να εξευτελίζονται και να ταλαιπωρούνται γιατί κάποιοι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους! Να στήνονται στις ουρές στην παγωνιά και να περνάνε όλη τη νύχτα στο κρύο γιατί κάποιοι είναι ανίκανοι!

ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ


Με κατεπείγουσα εντολή του προς το Σώμα Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης ο Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ντίνος Ρόβλιας ζητά άμεση έρευνα για την ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών στο Δήμο Αιγάλεω, στη διαδικασία απογραφής για τα Προνοιακά Επιδόματα, ζητώντας μάλιστα να ξεκινήσει η διαδικασία ελέγχου εντός της ημέρας και να ολοκληρωθεί τη Δευτέρα.

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και κατά τόπους παγετός! Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και κατά τόπους παγετός!
  2. Καιρός: Χιόνια σε Καλάβρυτα και Ξάνθη,  μούλιασε  η Πάτρα Καιρός: Χιόνια σε Καλάβρυτα και Ξάνθη, "μούλιασε" η Πάτρα
  3. Καιρός: Ανοιξιάτικος... χειμώνας! Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης με καταιγίδες και χαλάζι! Καιρός: Ανοιξιάτικος... χειμώνας! Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης με καταιγίδες και χαλάζι!
  4. Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης! Καταιγίδες και χαλάζι το Σάββατο [χάρτες] Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης! Καταιγίδες και χαλάζι το Σάββατο [χάρτες]
  5. Καιρός: Τα δικά του! Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι το Σάββατο! Καιρός: Τα δικά του! Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι το Σάββατο!
  6. Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις - Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις - Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία