Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Εικόνες – σοκ από τη Λευκάδα! Βίντεο από το σημείο που έχασε τη ζωή του ο 60χρονος!

Εικόνες – σοκ από τη Λευκάδα! Βίντεο από το σημείο που έχασε τη ζωή του ο 60χρονος!

Η κακοκαιρία έφερε την καταστροφή – Ζευγάρι παγιδεύτηκε σε ρέμα στη Θεσσαλονίκη. Δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική. Διακοπές ρεύματος και ζημίες σε γεωργικές καλλιέργειες σε Πέλλα, Ημαθία και Πιερία.

Οι πιο σοκαριστικές εικόνες όμως, είναι αυτές από το σημείο που έχασε τη ζωή του ο 60χρονος, στη Λευκάδα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ για τη βιβλική καταστροφή στη Λευκάδα.

Στη Θεσσαλονίκη, μετ’ εμποδίων διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, στον άξονα από Καβάλα προς Θεσσαλονίκη, εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων που προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση των τελευταίων ωρών.

Έως αργά το απόγευμα ήταν κλειστός ο κόμβος της Ασπροβάλτας, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, καθώς το οδόστρωμα έχει καλυφθεί από νερά και φερτά υλικά, καθιστώντας αδύνατη τη διέλευση των οχημάτων. Η κυκλοφορία, στο σημείο αυτό, διεξάγεται από την παλιά εθνική οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης. Στο σημείο βρίσκονταν από την πρώτη στιγμή συνεργεία της Εγνατίας Οδού για την αποκατάσταση των ζημιών.

Σοβαρά προβλήματα εντοπίζονται στο Δήμο Βόλβης και κυρίως στο χωριό Μελισσουργό. 50 από τα 150 σπίτια του χωριού έχουν πλημμυρίσει και οι κάτοικοι έχουν συγκεντρωθεί στο κέντρο της κοινότητας. Όπως δήλωσε στο NewsIt ο Αντιδήμαρχος Θεόδωρος Ιορδανίδης, από τύχη δεν είχαμε θύματα καθώς η βροχή δεν έπιασε στον ύπνο τους κατοίκους… Το νερό αυτή τη στιγμή έχει καλύψει ακόμη και τις βεράντες των πλημμυρισμένων σπιτιών και φτάνει σε ύψος τα 3,5 μέτρα!

Ακούστε τι δήλωσε στο Νewsit o αντιδήμαρχος Βόλβης, Θεόδωρος Ιορδανίδης:

Στην πόλη της Θεσσαλονίκης, αυτή τη στιγμή δε βρέχει…

Η νεροποντή που ξέσπασε τις μεταμεσονύκτιες ώρες είχε ως αποτέλεσμα να σωθεί από θαύμα ένα ζευγάρι στην περιοχή «Πυλαιώτικα» Χαριλάου Θεσσαλονίκης! Με το αυτοκίνητό του παγιδεύτηκε σε ρέμα από τα ορμητικά νερά και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για να απεγκλωβιστούν.

Στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης η πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για την άντληση νερού από υπόγεια διαμερίσματα και ισόγεια καταστήματα ενώ νωρίς το πρωί τα αυτοκίνητα κινούνταν με δυσκολία στην περιφερειακή οδό, στο ύψος της αερογέφυρας Σταυρούπολης. Πολλά φανάρια δε λειτουργούσαν…

Διακοπές ρεύματος και ζημίες σε γεωργικές καλλιέργειες (κυρίως αμπέλια και οπωροφόρα) προκάλεσε η έντονη βροχή, σε περιοχές των νομών Πέλλας, Ημαθίας και Πιερίας ενώ μετά τις 9 το πρωι τα καιρικά φαινόμενα είναι έντονα στο νομό Χαλκιδικής.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Διαβάστε ακόμα:
‘Εντονα καιρικά φαινόμενα και σήμερα – Δείτε ανα πόλη τι καιρό θα κάνει!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε