Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Είπαν το τελευταίο αντίο στον 52χρονο φαρμακοποιό Σπύρο Πουκαμισά – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Είπαν το τελευταίο αντίο στον 52χρονο φαρμακοποιό Σπύρο Πουκαμισά – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Η τελευταία πράξη του δράματος παίζεται σήμερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή στου Ρέντη. Τραγικές φιγούρες η χαροκαμένη μάνα, η σύζυγος, τα παιδιά και τα αδέλφια του δολοφονημένου φαρμακοποιού.

Η οικογένειά του, οι συγγγενείς, οι φίλοι, οι συνεργάτες αλλά και πλήθος κόσμου αποχαιρετούν αυτήν την ώρα τον 52χρονο φαρμακοποιό που δολοφονήθηκε άνανδρα από τους ληστές το μεσημέρι της Τετάρτης στου Ρέντη μόνο και μόνο επειδή αντιστάθηκε την ώρα της ληστείας.

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας…ο 52χρονος Σπύρος Πουκαμισάς εκτελέστηκε μόλις 5 μέτρα από το σημείο που δολοφονήθηκαν και τα 2 παλικάρια της ΔΙΑΣ την ώρα που καταδίωκαν τους κακοποιούς με τα καλάσνικοφ.

“Αθάνατος” φώναζε ο κόσμος λίγο πριν οδηγηθεί ο 52χρονος φαρμακοποιός στην τελευταία του κατοικία.

Δείτε το βίντεο

Η ταφή θα γίνει  στο νεκροταφέιο της Ανάστασης στο Κερατσίνι όπου η οικογένειά του διατηρεί οικογενειακό τάφο. Το κλίμα είναι δραματικό, και ιδιαίτερη συγκίνηση προκαλούν τα λόγια της γυναίκας του, της κόρης του και της μητέρας του.

Όλοι μιλούν για ένα επιστήμονα, έναν αγωνιστή της ζωής, αλλά και του κλάδου του, έναν καλλιεργημένο άνθρωπο με το “Α” κεφαλαίο, είπανε στο newsit άνθρωποι που τον γνώριζαν. Η είδηση του θανάτου του Σπύρου Πουκαμισά, σκόρπισε θλίψη, αλλά και οργή.

“Στην πρώτη και τελευταία αγάπη της ζωής μου” γράφει το στεφάνι της συζύγου του.

“Στον πιο γλυκό πατέρα του κόσμου” γράφει η κόρη του…

“Στο αγαπημένο μου παιδί” γράφει το στεφάνι της μητέρας του που αδυνατεί να πιστέψει πως χάθηκε τόσο άδικα το παιδί της.

Στεφάνι έστειλε και το προσωπικό της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βουκουρέστι καθως ο αδελφός του θύματος Γιώργος Πουκαμισάς είναι ο πρέσβης μας στη Ρουμανία.

O πόνος βουβός, πρόσωπα σκυθρωπά, μάτια γεμάτα δάκρυα, όλοι έχουν να πουν μια καλή κουβέντα για τον φιλο, τον συμμαθητή, τον  φαρμακοποιό, τον γείτονα, τον συνδικαλιστή, τον οικογενειάρχη.

Δείτε τι δήλωσε στο newsit ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κ. Λουράντος

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως μέρα μεσημέρι ο άνθρωπος έπεσε θύμα. Οι δράστες όπως δείχνουν τα στοιχεία ήταν κάτι παραπάνω από ληστές. Ήταν ψυχροί δολοφόνοι.
Φαίνεται πως όταν αντιστάθηκε πρώτα τον πυροβόλησαν δυο φορές για τον θέσουν εκτός μάχης και ύστερα του έδωσαν και την χαριστική βολή στο κεφάλι. Ο ληστής – δολοφόνος κινήθηκε σαν μαφιόζος εκτελεστής. Τα τελευταία λόγια του άτυχου Σ. Πουκαμισά φαίνεται να ήταν “Πάλι ληστεία μου κάνετε; Τι να μου πάρετε πια; Με έχουν καταληστέψει…”.

Η ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρει τους δολοφόνους του 52χρονου.

Τα φαρμακεία του Πειραιά παραμένουν σήμερα κλειστά ως ένδειξη πένθους, καθώς επίσης τα φαρμακεία της Αττικής από τις 12:00 μέχρι τις 18:00.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Τι να μου πάρετε πια; Με έχουν καταληστέψει…” – Ψυχροί εκτελεστές οι δολοφόνοι του φαρμακοποιού

Ανθρωποκυνηγητό για την εν ψυχρώ εκτέλεση του φαρμακοποιού για να του πάρουν την τσάντα – Πληροφορίες για δύο ληστές που διέφυγαν με κίτρινο Ι.Χ.

Φαρμακοποιοί: «Συλλάβετε το δολοφόνο»!-Κλειστά φαρμακεία λόγω πένθους

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε