Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Είπε ότι τον λήστεψαν για να καλύψει το έλλειμμα στο ταμείο!

Είπε ότι τον λήστεψαν για να καλύψει το έλλειμμα στο ταμείο!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 10.02.2011 | 09:52
Πρώτη δημοσίευση: 10.02.2011 | 09:52

Το ταμείο είχε έλλειμμα. Ο ίδιος δεν ήξερε πως να το καλύψει. Πήρε λοιπόν τα κοσμήματα. Δέθηκε στο πατάρι και περίμενε να τον βρουν...

Σκηνοθετημένη αποδείχθηκε τελικά η χθεσινή ληστεία σε κοσμηματοπωλείο, στην κεντρική λεωφόρο Μακαρίου της Λευκωσίας, στην Κύπρο. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ληστής δεν ήταν άλλος από τον υπάλληλο του καταστήματος, ο όποιος και σκηνοθέτησε τη ληστεία.
 
Ο δράστης πιάστηκε στη «φάκα», λόγω των αντιφάσεων στις οποίες περιέπεσε και τελικά προκύπτει ότι αυτός σκηνοθέτησε τη ληστεία, πιθανότατα για να καλύψει έλλειμμα που είχε το ταμείο του καταστήματος που διηύθυνε.
 
Ο υπάλληλος είχε βρεθεί δεμένος στο πατάρι του καταστήματος, γύρω στις πέντε χθες το απόγευμα, από την καθαρίστρια της πολυκατοικίας στην οποία είχε πει ότι τον είχε ακινητοποιήσει ληστής, γύρω στις δύο μετά το μεσημέρι, όταν έκλεινε το κατάστημα λόγω της ημιαργίας της Τετάρτης.
 
Ο ληστής σύμφωνα με το σενάριο που σκάρωσε ο υπάλληλος σήκωσε αριθμό πανάκριβων ρολογιών και ποσό 100 ευρώ και έφυγε.
 
Μετά την «απελευθέρωση» από την καθαρίστρια, ο υπάλληλος ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία τελικά διάβασε καλά το σενάριο και συνέλαβε τον εμπνευστή του.   Διαδώστε αυτό το άρθρο