Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Έκλεισαν την 3ης Σεπτεμβρίου οι κάτοικοι – Το Σάββατο η κηδεία του Μανώλη Καντάρη

Έκλεισαν την 3ης Σεπτεμβρίου οι κάτοικοι – Το Σάββατο η κηδεία του Μανώλη Καντάρη

Δεν έχει τέλος το δράμα. Πως μπορεί να λείπει η σύντροφός του από το τελευταίο αντίο. Η γυναίκα λεχώνα και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

δεν είναι δυνατό να βγει απ’ την κλινική. Δεν το επιτρέπουν ακόμη οι γιατροί. Έτσι η οικογένεια πήρε την απόφαση να πει το τελευταίο αντίο στο 44χρονο που δολοφονήθηκε άγρια από τους ληστές το Σάββατο για να μπορέσει να είναι παρούσα η τραγική σύζυγος. Συγγενείς, φίλοι, γείτονες και πολίτες που συγκλονίστηκαν από τη δολοφονία θα πουν το τελευταίο αντίο στον Κόκκινο Μύλο. Ακόμη η οικογένεια δεν έχει ανακοινώσει την ώρα.

Οι απλοί πολίτες πάντως δεν θέλουν να αφήσουν το γεγονός να ξεχαστεί. Το απόγευμα θα συγκεντρωθούν ξανά στο σημείο που μαρτύρησε στα χέρια των αδίστακτων δραστών. Εκεί όπου έχουν τοποθετήσει μαύρα πανιά σε ένδειξη πενθούν αλλά και ελληνικές σημαίες.

Το τραγικό περιστατικό λένε έγινε ένα χρόνο απ’ όταν οι ίδιοι ξεκίνησαν εκδηλώσεις για τη “διάσωση του κέντρου” για την πάταξη της εγκληματικότητας.

Το αίμα το άτυχου ήρθε να επιβεβαιώσει, λένε, την αδιαφορία της πολιτείας. Δεν θα επιτρέψουμε, λένε, να χυθεί και άλλο αίμα.

Πριν από λίγη ώρα οι κάτοικοι προχώρησαν σε αποκλεισμό της 3ης Σεπτεμβρίου βάζοντας κάδους στο οδόστρωμα

Διαβάστε επίσης:
Τρείς οι δράστες της στυγερής δολοφονίας; – Η μάνα του Μανώλη μιλάει στο Newsit

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε