Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Έκοψαν επίδομα 160 ευρώ από υπέργηρη και την έκριναν και ικανή να εργαστεί!

Έκοψαν επίδομα 160 ευρώ από υπέργηρη και την έκριναν και ικανή να εργαστεί!

Έκοψαν σε μια γυναίκα 87 χρονών το επίδομα αναπηρίας που έπαιρνε μέχρι πρότινος γιατί εκτός των άλλων κρίθηκε ικανή για δουλειά και ως εκ θαύματος θεραπεύθηκε από οστεοπορωση, εκφυλιστική σπονδυλοπάθεια, δυσχέρεια ορθοστάτησης και χίλια άλλα….

Η κα Ελένη Βελισσάρη 87 ετών λάμβανε 160 ευρώ κάθε μήνα επιπλέον από την σύνταξη χηρείας του ιλιγγιώδους ποσού των 440 ευρώ.

Το είχε εγκρίνει επιτροπή του ΙΚΑ από την οποία περνούσε η υπέργηρη γυναίκα αλλά ως φαίνεται ξαφνικά βρεθήκαμε μπροστά σε ένα ιατρικό θαύμα! Όχι από αυτά της Χίου όπου οι μαϊμου τυφλοί βρήκαν το φως τους, αλλά φαίνεται ότι τα μέλη της Επιτροπής εξάντλησαν την αυστηρότητά τους σε μια 87χρονη γυναίκα.

Το εγγραφο του ΙΚΑ της οδου Πειραιώς το 2009 που είχε εγκρίνει το επίδομα βοήθειας για 2 χρόνια

Δείτε τώρα το έγγραφο όπου πιστοποιείται ότι στη 87χρονη μετα την αξιολόγηση της Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπης του ΙΚΑ διαπιστώθηκαν οι παρακάτω παθήσεις:

Δυσχέρεια ορθοστάτισης, βάδισης, αυτοεξυπηρέτησης συνέπεια βαρειας εκφυλιστικης σπονδυλοπαθειας, προκεχωρημενου βαθμού οστεοπόρωσης, λειτουργικό τρόμο άνω άκρων επι υπέργηρου κ καταβεβλημενου ατόμου.

Παρόλα αυτά η επιτροπή έκρινε ότι το ποσοστό αναπηρίας της ηλικιωμένης ανέρχεται σε 80% και όχι 80 συν, συνεπώς κ δε δικαιούται το επίδομα.
Επίσης κατα ιατρική κρίση ΔΕ ΧΡΗΖΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ Κ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΕΤΕΡΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Κ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΒΙΟΠΟΡΙΣΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ!

Δείτε πως περιγράφει την ιστορία ο γιός της

Τα συμπεράσματα δικά σας

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε