Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

'Εκπτωση 20% σε όλους τους ανέργους

'Εκπτωση 20% σε όλους τους ανέργους
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 23.05.2011 | 15:32
Πρώτη δημοσίευση: 23.05.2011 | 15:27

Κορυφαία συνεργασία των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, CARIERRA BUSINESS & COMPUTING SCHOOL με τον ΟΑΕΔ για την καταπολέμηση της ΑΝΕΡΓΙΑΣ.

ΕΚΠΤΩΣΗ 20% ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ και η CARIERRA BUSINESS & COMPUTING SCHOOL στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που πιστά ακολουθεί από το 1957, έτος ουσιαστικής ίδρυσης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ και τους οράματος του προέδρου του και καθηγητού, κ. Σοφοκλή Ξυνή ανακοινώνουν τη συνεργασία τους με τον ΟΑΕΔ (Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού).

Στη λογική της προσφοράς του απαραίτητου «συστατικού» της άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης, που είναι η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ υψηλού Ακαδημαϊκού Επιπέδου, την οποία προσφέρουν αδιάλειπτα οι τρεις φορείς του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας τους, , προσφέρουν σημαντική έκπτωση και ειδικές τιμές σε ανέργους εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ.

Συγκεκριμένα, παρέχουν μειωμένες τιμές κατά 20% στο αρχικό κόστος των διδάκτρων, για όλους τους ανέργους, οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους την Κάρτα Ανεργίας.

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, τα ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ και η CARIERRA BUSINESS & COMPUTING SCHOOL ως φορείς του κορυφαίου Εκπαιδευτικού Ομίλου, του Ομίλου ΞΥΝΗ, ενισχύουν την υποστήριξη σε κοινωνικές δράσεις, που τάσσονται σε υπέρ ευπαθών ομάδων του πληθυσμού και ιδιαίτερα σε δύσκολες οικονομικά περιόδους, όπου η ανάγκη για εκπαίδευση κρίνεται επιτακτική, για την καταπολέμηση της ανεργίας.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

www.iekxini.edu.gr
www.carierra.edu.gr
www.keasxini.edu.gr

Tags: ΟΑΕΔ


   Διαδώστε αυτό το άρθρο