Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Εξέδιδαν αλλοδαπές μέσω Ίντερνετ

Εξέδιδαν αλλοδαπές μέσω Ίντερνετ
Μέσω ιστοσελίδας διαφήμιζε το “εμπόρευμά” του και έκλεινε τα ραντεβού για αλλοδαπές κοπέλες κύκλωμα μαστροπών που δραστηριοποιείτο στη χώρα μας. Αστυνομικοί έκλεισαν ραντεβού μέσω Ίντερνετ και το βράδυ της Παρασκευής συνέλαβαν στην Καλλιθέα 39χρονο αλλοδαπό και 24χρονη κοπέλα από τη Ρωσία την οποία εξέδιδε.
Στο Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων περιήλθε η πληροφορία που ανέφερε ότι οργάνωση έχει αναρτήσει στο Διαδίκτυο ιστοσελίδα, μέσω της οποίας στέλνει στην χώρα μας και συγκεκριμένα στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, αλλοδαπές γυναίκες, με σκοπό την σεξουαλική τους εκμετάλλευση και τις οποίες παρουσιάζει ως μοντέλα διεθνούς φήμης.
 
Μετά από έρευνα στο Διαδίκτυο εντόπισαν site, μέσω του οποίου προσφέρονταν σε κάθε χρήστη η δυνατότητα να έρθει σε ερωτική συνεύρεση, με αλλοδαπά μοντέλα, έναντι χρηματικής αμοιβής.
 
Κατόπιν αυτού επικοινώνησαν τηλεφωνικά με αριθμούς που δημοσιεύονταν στην επίμαχη ιστοσελίδα και κανόνισαν ραντεβού, σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου και συνέλαβαν την 24χρονη, αφού προηγουμένως είχε παραλάβει τα προσυμφωνηθέντα και προσημειωμένα χρηματικά ποσά.
 
Ο 39χρονος ο οποίος την είχε οδηγήσει στο ραντεβού, συνελήφθη πλησίον του ξενοδοχείου σε σημείο όπου την ανέμενε. Κατασχέθηκαν ένα IX αυτοκίνητο και δύο κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε