Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Εξήγγειλε κινητοποιήσεις η ΟΛΜΕ

Εξήγγειλε κινητοποιήσεις η ΟΛΜΕ

Η ΟΛΜΕ άνοιξε το… χορό των κινητοποιήσεων με αφορμή τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, εξαγγέλλοντας σειρά κινητοποιήσεων αρχής γενομένης από την Τετάρτη.

Οι αποφάσεις ελήφθησαν κατά τη συνέλευση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και όπως ανακοινώθηκε, οι κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών: 

– Παράσταση – διάβημα στο Υπουργείο Οικονομικών, στη 1 το μεσημέρι, με προσυγκέντρωση στις 12.30 όλων των συνδικαλιστικών στελεχών (ΔΣ Ομοσπονδιών και Πρωτοβάθμιων Συλλόγων) στα γραφεία της ΑΔΕΔΥ (Φιλελλήνων και Ψύλλα 2). 

– Συλλαλητήριο μεθαύριο, Πέμπτη, στις 6 το απόγευμα, στα Προπύλαια. Θα συμμετέχουν και Ομοσπονδίες και Πρωτοβάθμια Σωματεία.

– Συμμετοχή στην παράσταση – διάβημα, που οργανώνει η ΑΔΕΔΥ στο Υπουργείο Οικονομικών και τα Γραφεία της ΕΕ, τη Δευτέρα, 8 Μαρτίου, στη 1 το μεσημέρι με προσυγκέντρωση στο ξενοδοχείο ΕΣΠΕΡΙΑ, Σταδίου 22). 

– Συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ, την Τετάρτη, 10 Μαρτίου, στις 12.30, στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (Προπύλαια Πανεπιστημίου), όπου θα κατευθυνθεί και το συλλαλητήριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ. 

– Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής στη συγκέντρωση, το ΔΣ της ΟΛΜΕ κήρυξε στάση εργασίας, από τις 11 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι για τον πρωινό κύκλο και από τις 2 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα για τον απογευματινό. 

– Μετάθεση της προγραμματισμένης απεργίας της 8ης Μαρτίου για τη 16η του μήνα, ώστε να συμπέσει με την 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ. Η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στις 11 το πρωί, στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε