Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Εξιλασμός ή εξαγρίωση;

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 26.01.2012 | 15:00
Πρώτη δημοσίευση: 26.01.2012 | 15:00

Οι τόνοι των λαχανικών που διανεμήθηκαν δωρεάν στο κέντρο της Αθήνας και έγιναν ανάρπαστοι αν και προερχόμενοι από τις Βοιωτικές πεδιάδες τις οποίες οι περιβαλλοντικοί έλεγχοι φορέων συνδέουν με το εξασθενές χρώμιο, είναι γεγονός που κραυγάζει ηχηρότερα και από τους πωλητές των λαικών αγορών.

Διαλαλεί πως στην πρωτεύουσα των αυξανομένων συσσιτίων, της περιθωριοποίησης νέων κοινωνικών ομάδων λόγω της ανέχειας και της περιήγησης ανθρώπων στους σκουπιδοτενεκέδες, οι κλίμακες τέτοιου είδους ανησυχιών καταρρέουν .

Όχι πως τα λαχανικά της περιοχής μπορεί να είναι σώνει και καλά επιβλαβή, άλλωστε η καμπάνια της διανομής το αντίθετο επεδίωκε Αλλά στις καταστάσεις πολιορκίας ,όχι απαραιτήτως πολεμικής οι άνθρωποι έφαγαν οτιδήποτε .

Με φόντο τις αυξανόμενες κοινωνικές οδύνες, η δομή της κυβέρνησης συνεργασίας τρίζει και το κόμμα που την στηρίζει με την συντριπτική πλειοψηφία των υπουργών δίνει την εικόνα πάκου εκτεθειμένων χαρτοπετσετών, σε παράθυρο με ρεύμα.

Στο ίδιο φόντο οι μνηστήρες της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ με προεξάρχοντα τον Μιχ. Χρυσοχοίδη αυτομαστιγώνονται δημοσίως όπως κάνουν οι πιστοί στις αλάνες της Καμπούλ ή στις πλατείες του Ριάντ για να εξιλεωθούν . Ή όπως κάνουν όσοι αναζητούν κολυμβήθρα του Σιλωάμ να θεραπευτούν σαν τους τυφλούς της πρωτοχριστιανικής περιόδου .Μόνο που συχνά οι απόπειρες εξιλασμού εξαγριώνουν .

Είναι αλήθεια πως δεν ισχύει πάντοτε ότι η σιωπή είναι χρυσός, αλλά αυτό που συνήθως ισχύει είναι ότι οι άκαιρες λογοδοσίες έχουν το ειδικό βάρος του άνθρακα.

Γιώργος Μαρνέλλος

Διαβάστε ακόμη

  1. Γραφειοκρατική βόμβα στην ίδρυση επιχειρήσεων
  2. Στάση εργασίας στο STAR! Δεν βγαίνει το δελτίο ειδήσεων!
  3. Αλέξη δεύτερη φορά που τελειώνουν τα ψέματα - Τρίτη δεν θα υπάρξει
  4. 2 δισ. το χρόνο στο ασφαλιστικό σύστημα από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο
  5. Τέρμα τα ψέματα - Ηρθε η ώρα της αλήθειας για την κυβερνητική ικανότητα της Αριστεράς
   Διαδώστε αυτό το άρθρο