Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΜΠΑΜΑ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Συννεφιά 13 Αθήνα Αναλυτικά

Εξιλασμός ή εξαγρίωση;

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 26.01.2012 | 15:00
Πρώτη δημοσίευση: 26.01.2012 | 15:00

Οι τόνοι των λαχανικών που διανεμήθηκαν δωρεάν στο κέντρο της Αθήνας και έγιναν ανάρπαστοι αν και προερχόμενοι από τις Βοιωτικές πεδιάδες τις οποίες οι περιβαλλοντικοί έλεγχοι φορέων συνδέουν με το εξασθενές χρώμιο, είναι γεγονός που κραυγάζει ηχηρότερα και από τους πωλητές των λαικών αγορών.

Διαλαλεί πως στην πρωτεύουσα των αυξανομένων συσσιτίων, της περιθωριοποίησης νέων κοινωνικών ομάδων λόγω της ανέχειας και της περιήγησης ανθρώπων στους σκουπιδοτενεκέδες, οι κλίμακες τέτοιου είδους ανησυχιών καταρρέουν .

Όχι πως τα λαχανικά της περιοχής μπορεί να είναι σώνει και καλά επιβλαβή, άλλωστε η καμπάνια της διανομής το αντίθετο επεδίωκε Αλλά στις καταστάσεις πολιορκίας ,όχι απαραιτήτως πολεμικής οι άνθρωποι έφαγαν οτιδήποτε .

Με φόντο τις αυξανόμενες κοινωνικές οδύνες, η δομή της κυβέρνησης συνεργασίας τρίζει και το κόμμα που την στηρίζει με την συντριπτική πλειοψηφία των υπουργών δίνει την εικόνα πάκου εκτεθειμένων χαρτοπετσετών, σε παράθυρο με ρεύμα.

Στο ίδιο φόντο οι μνηστήρες της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ με προεξάρχοντα τον Μιχ. Χρυσοχοίδη αυτομαστιγώνονται δημοσίως όπως κάνουν οι πιστοί στις αλάνες της Καμπούλ ή στις πλατείες του Ριάντ για να εξιλεωθούν . Ή όπως κάνουν όσοι αναζητούν κολυμβήθρα του Σιλωάμ να θεραπευτούν σαν τους τυφλούς της πρωτοχριστιανικής περιόδου .Μόνο που συχνά οι απόπειρες εξιλασμού εξαγριώνουν .

Είναι αλήθεια πως δεν ισχύει πάντοτε ότι η σιωπή είναι χρυσός, αλλά αυτό που συνήθως ισχύει είναι ότι οι άκαιρες λογοδοσίες έχουν το ειδικό βάρος του άνθρακα.

Γιώργος Μαρνέλλος

Διαβάστε ακόμη

  1. Ο Σόιμπλε έχει δίκιο: Η Ελλάδα χρειάζεται μεταρρυθμίσεις
  2. Αι ειδοί του ...Δεκεμβρίου - Οι μεγάλες απειλές για Ελλάδα και Ευρώπη
  3. Η βραδινή εκπομπή της Μενεγάκη
  4. Τι σημαίνει για την Ελλάδα η νίκη του Φρανσουά Φιγιόν στη Γαλλία
  5. Τι φέρνει κοντά τις εκλογές και τι τις αποτρέπει
   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook