Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Εξοργιστική καταγγελία: Αστυνομικός σε άτομο με κινητικά προβλήματα: “Τρομάζεις τον κόσμο, θα έπρεπε να ντρέπεσαι να κυκλοφορείς!”

φωτό αρχείου Eurokinissi
φωτό αρχείου Eurokinissi

Μια εξοργιστική καταγγελία κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου. Ένας συνάνθρωπος μας με κινητικό πρόβλημα καταγγέλλει την αδιανόητη και απάνθρωπη συμπεριφορά Έλληνα αστυνομικού σε βάρους του.

Αφορμή για το επεισόδιο ήταν το γεγονός ότι ο εικονολήπτης και μέλος της ΕΤΙΤΑ, Μανώλης Τρίκας λόγω της ασθένειας του έχει τικ!

Όπως περιγράφει ο γνωστός οπερατέρ, σε ανάρτησή του στο Facebook ο αστυνομικός χωρίς να έχει προηγηθεί το παραμικρό τον πλησίασε στο Μετρό του Αγίου Δημητρίου και τον ρώτησε γιατί έχει… τικ!

Όταν ο καταγγέλλων του απάντησε ότι έχει κινητικό πρόβλημα, ο αστυνομικός φέρεται να του είπε: “Μου είναι αδιάφορο, τρομοκρατείς τους επιβάτες(…) θα έπρεπε να ντρέπεσαι που κυκλοφορείς στο δρόμο, να κάτσεις σπίτι σου”!

Στην ερώτηση του Μανώλη Τρίκα μήπως θα πρέπει και να αυτοκτονήσει ο αστυνομικός απάντησε χωρίς καμία ντροπή: “Αυτό είναι κάτι που πρέπει να τακτοποιήσεις εσύ”!

Όταν σύμφωνα με την καταγγελία ο Μανώλης Τρίκας είπε στον αστυνομικό ότι τον προσβάλλει, το όργανο της… τάξης διεκδικώντας βραβείο απανθρωπιάς του απάντησε: “Εσύ προσβάλλεις τον κόσμο δίπλα σου με αυτά που κάνεις. Τι ειναι αυτο που λες ότι έχεις ρε, εγώ δε το ξέρω”

Ο εικονολήπτης ζήτησε τα στοιχεία του ενστόλου και οι δύο τους βρέθηκαν ενώπιον της επόπτριας του σταθμού όπου ο αστυνομικός συνέχισε να προκαλεί με ατάκες όπως: “Είμαι αστυνομικός και μιλάω όπως θέλω…”!

Διαβάστε όλη τη συγκλονιστική καταγγελία του Μανώλη Τρίκα:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε