Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Εκστρατεία του Ψινάκη… για ένα πιάτο φαΐ

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Στη φετινή του τηλεοπτική παρουσία ο Ηλίας Ψινάκης τα έβαλε ακόμα και με την παραγωγή της εκπομπής «Fab 5» με αποτέλεσμα ο ΑΝΤ1 να τον απολύσει. Ωστόσο, πρώτα στο Newsit αναφέραμε τα σχέδια του γνωστού μάνατζερ…

να κατέβει υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές. Μόνο που αυτές τις μέρες ο Ηλίας Ψινάκης έχει βάλει άλλες προτεραιότητες και έχει βάλει στην άκρη τα προσωπικά του «θέλω»!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit ο Ηλίας Ψινάκης ξεκινά εκστρατεία για τους συνανθρώπους μας, που λόγω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας, δεν έχουν ούτε τα προς το ζην. Έτσι, μόλις χθες κατέθεσε πρόταση στο δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, για την εκστρατεία που ετοιμάζει με τον τίτλο «Για ένα πιάτο φαΐ».

Τη Δευτέρα μάλιστα ο Ηλίας Ψινάκης θα γίνει δεκτός από το Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο ώστε να έχει συνοδοιπόρο στην εκστρατεία του και την Εκκλησία. Άλλωστε, ο Ψινάκης δεν σκοπεύει η εκστρατεία του να γίνει μόνο στην Αθήνα, όπου είναι δημοτικός σύμβουλος και που πρόκειται να είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές, αλλά σκοπεύει να την κινήσει σε όλη τη χώρα.

Τι σχέδια και τι περιλαμβάνει λοιπόν αυτή η εκστρατεία; Σκοπός του Ψινάκη είναι να συγκεντρώνονται συνεχώς χρήματα ώστε να μπορούν οι συμπατριώτες μας που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να φάνε, να τους προσφέρεται δωρεάν το καθημερινό τους φαγητό. Και δυστυχώς, ο αριθμός των ελλήνων που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της σίτισης καθημερινά όλο και αυξάνεται.

Ο γνωστός μάνατζερ σκοπεύει λοιπόν και ήδη έχει κάνει κρούση σε πολλούς φίλους του καταξιωμένους καλλιτέχνες να κάνουν συναυλίες που με ένα πολύ φτηνό εισιτήριο θα συγκεντρώνονται χρήματα με σκοπό να μπει στο τραπέζι των οικονομικά αδυνάτων «ένα πιάτο φαΐ». Μάλιστα, αρκετοί καλλιτέχνες έχουν δεχτεί την πρόταση του Ψινάκη ακόμη και να σερβίρουν αρκετές μέρες το πιάτο στους έχοντας ανάγκη.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, στην εκστρατεία «για ένα πιάτο φαΐ» που ξεκινά ο Ψινάκης θα συμμετέχουν ενεργά και θα βοηθήσουν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο πολλά γνωστά πρόσωπα από το επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο.Μακάρι και άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Ηλία Ψινάκη και να δραστηριοποιηθούν όπως μπορεί ο καθένας και να πραγματοποιήσουν εκστρατείες με έργο υπέρ των συμπατριωτών μας που περνούν δύσκολα!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε