Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει Πολυτεχνείου

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει Πολυτεχνείου

Λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για την 39η Eπέτειο του Πολυτεχνείου, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την Πλ. Κάνιγγος, από την Πέμπτη 15.11.2012 έως την Παρασκευή 16.11.2012.

Oι ρυθμίσεις αυτές θα κορυφωθούν το Σάββατο 17.11.2012 κατά την ημέρα της πορείας, οπότε θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου, που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.
Ακόμη, σύμφωνα με Απόφαση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών, θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (Λεωφορεία – Τρόλεϊ).
Από τη Διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.
Παρακαλούνται οι οδηγοί, από 15 έως και 17.11.2012, να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και πέριξ της Πρεσβείας των Η.Π.Α., καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Χρυσή Αυγή μπήκε στα σχολεία – Διωγμός νηπιαγωγού για αντεθνική διδασκαλία – Τι απαντά το κόμμα με ανακοίνωσή του

Πως η διαθεσιμότητα γίνεται απόλυση από το Δημόσιο – Σε 10 μέρες οι πρώτες λίστες υπαλλήλων

Μονάδες με ωράριο λειτουργίας ! Πιλοτικό πρόγραμμα από το ΓΕΣ. Θα “δουλέψει”;

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε