Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Έκτακτη σύνοδος των πρυτάνεων – Κατηγορούν την κυβέρνηση για παλινωδίες

Άσκησαν κριτική στην κυβέρνηση για τη χρηματοδότηση ενώ μίλησαν ακομα και για θέμα ασφάλειας των φοιτητών.

Η έκτακτη σύνοδος των πρυτάνεων θα συγκληθεί την προσεχή Τρίτη, προκειμένου να καθορίσουν οι πανεπιστημιακοί τη στάση τους, αφού όπως λένε οι πιστώσεις δεν επαρκούν ούτε για τους τρέχοντες λογαριασμούς.

Κατά τη συνεδρίαση στο ΕΜΠ τόνισαν ότι με την καταβολή στα Ιδρύματα του 25% της χρηματοδότησης, δηλαδή την καταβολή των δόσεων των μηνών Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου Μαρτίου, δεν λύνεται το πρόβλημα, καθώς όπως επισημαίνουν θα εξοφλήσουν υποχρεώσεις που έχουν ήδη συσσωρευτεί.

Αμέσως μετά το Πάσχα, διεμήνυσαν οι πρυτάνεις, θα υπάρξουν προβλήματα ακόμη και για την ασφάλεια των φοιτητών, αφού δεν θα μπορούν να συντηρήσουν ούτε τα ασανσέρ των πανεπιστημιακών κτιρίων. Συμπλήρωσαν ότι λογαριασμοί του ηλεκτρικού ρεύματος, του νερού, του τηλεφώνου, ανάγκες σίτισης και στέγασης των φοιτητών βρίσκονται στον αέρα, αν δεν δοθεί άμεσα επιχορήγηση.

Διαβάστε

Εφαρμογή των νόμων α λα καρτ! – Ισορροπίες από Παπαδήμο – “Δεν υποχωρώ” ούτε βήμα από Μπαμπινιώτη – Οργή Διαμαντοπούλου!

 

Ο κ.καθηγητής μας κάνει μαθήματα εφαρμογής των νόμων

 

Μετά το άδειασμα, το τηλεφώνημα Παπαδήμου σε Μπαμπινιώτη – Απειλεί να παραιτηθεί ο υπουργός Παιδείας – “Αγκάθι” η χρηματοδότηση των πανεπιστημίων

 

Οργισμένος με τον Γ.Μπαμπινιώτη ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε