Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Έκθεση Αυτοκινήτου 2016: Τι θα δούμε στην Αυτοκίνηση 2016

Έκθεση Αυτοκινήτου 2016: Τι θα δούμε στην Αυτοκίνηση 2016

Η πλειοψηφία των αντιπροσώπων αγκάλιασε την φετινή διοργάνωση, σην οποία θα παρουσιάσουν σημαντικά νέα μοντέλα. Διαβάστε περισσότερα για την Αυτοκίνηση 2016.

Η Έκθεση Αυτοκινήτου 2016, Αυτοκίνηση 2016, στο Ολυμπιακό ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο) θα είναι ανοιχτή για το κοινό από το Σάββατο 22 ως την Κυριακή 30 Οκτωβρίου. Αναλυτικά, συμμετέχουν οι εξής μάρκες: Abarth, Alfa Romeo, Audi, BMW, Dacia, Fiat, Ford, Isuzu, Mercedes, Mini, Nissan, Porsche, Renault, SsangYong ,Seat, Skoda, Smart, Subaru, VW και Volvo. Επίσης συμμετέχει και η διακεκριμένη εταιρεία μοτοσυκλετών Yamaha.

Η θέση της φετινής διοργάνωσης ενισχύεται και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες μετά τις πρόσφατες αλλαγές στη φορολογία των αυτοκινήτων, που διαμορφώνουν νέες τάσεις στην εγχώρια αγορά. Οι εισαγωγείς αντιπρόσωποι θα ενημερώσουν τους καταναλωτές μεταξύ άλλων για τα νέα μοντέλα, τις νέες τιμές, τις προωθητικές ενέργειες και τα νέα προγράμματα τους.

Η ΦΙΛΠΑ, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την Έκθεση Αυτοκινήτου 2016, και εκθέτει μοναδικά αυτοκίνητα που έγραψαν τις χρυσές σελίδες της αυτοκίνησης. Οι επισκέπτες της Αυτοκίνησης 2016 έχουν τη ευκαιρία να πραγματοποιήσουν Test Drives με τα δημοφιλέστερα μοντέλα της ελληνικής αγορά και να σχηματίσουν άμεσα την δική τους άποψη για το μοντέλο και την έκδοση που σκέπτονται να αγοράσουν.

Ο χώρος που γίνονται τα Test Drives έχει επεκταθεί και ανασχεδιαστεί για να προσφέρει μια πιο λειτουργική και ευχάριστη εμπειρία, στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας αναβάθμισης της έκθεσης. Με το ίδιο σκεπτικό εξασφαλίσθηκε η προσθήκη ενός νέου χώρου έκτασης 1.500 τ.μ., δημιουργήθηκαν σημεία πληροφόρησης και ενημέρωσης του κοινού και διαμορφώθηκε νέος χώρος στάθμευσης 5.000 θέσεων.

Διαβάστε περισσότερα στο www.drive.gr.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε