Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Έκθεση Αυτοκινήτου – Αυτοκίνηση 2016: Μέχρι 30 Οκτωβρίου στην Αθήνα

Έκθεση Αυτοκινήτου – Αυτοκίνηση 2016: Μέχρι 30 Οκτωβρίου στην Αθήνα

Μέχρι την Κυριακή 30 Οκτωβρίου είναι ανοιχτές οι πύλες της η Εκθεση Αυτοκινήτου 2016, Αυτοκίνηση 2016, στο Ολυμπιακό ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο). Προλαβαίνετε να θαυμάσετε τα νέα μοντέλα!

Η ανάγκη για προβολή νέων μοντέλων, καινοτόμων τεχνολογιών και προωθητικών ενεργειών, είναι μεγαλύτερη μετά τις αλλαγές στην φορολογία των οχημάτων. Καθοριστικό ρόλο στην άμεση ενημέρωση των υποψήφιων αγοραστών παίζει η μεγαλύτερη Έκθεση Αυτοκινήτου στην Ελλάδα, η Αυτοικίνηση 2016. Η έκθεση πραγματοποιείται έως τις 30 Οκτωβρίου 2016, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο).

Ένα ακόμα στοιχείο που ενισχύει το ενδιαφέρον για την έκθεση Αυτοκίνηση 2016, είναι το γεγονός ότι έχει προηγηθεί το Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι (1 – 16 Οκτωβρίου), όπου πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες ανακοίνωσαν παγκόσμιες πρεμιέρες νέων μοντέλων στην Πόλη του Φωτός. Στην Έκθεση αυτοκινήτου συμμετέχει η συντριπτική πλειοψηφία των εταιρειών που εκπροσωπούν στην Ελλάδα τις δημοφιλείς αυτοκινητοβιομηχανίες.

Επίσης, υπάρχουν προϊόντα, τα οποία είναι συνδεδεμένα με το αυτοκίνητο και τις δραστηριότητες που προκύπτουν, από την χρήση και τη συντήρησή τους. Κάθε χρόνο η διοργάνωση αναβαθμίζει τον εκθεσιακό θεσμό, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι στην περσινή έκθεση οι επισκέπτες ξεπέρασαν τις 68.000.

Στην Αυτοκίνηση 2016 δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να οδηγήσουν περισσότερα μοντέλα στα προγραμματισμένα test drive. Ένα ακόμα νέο στοιχείο είναι η προσθήκη επιπλέον 2.500 τ.μ. εκθεσιακού εσωτερικού χώρου, που αναβαθμίζει την συνολική εικόνα της έκθεσης και δίνει ξεχωριστή λάμψη και δυνατότητα συμμετοχής περισσοτέρων εισαγωγέων αντιπροσώπων.

Να σημειωθεί ότι τα ωράρια λειτουργίας είναι 15:00-21:00 σήμερα Πέμπτη, 10:00 – 21:00 ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου και το Σαββατοκύριακο, ενώ το εισιτήριο κοστίζει 6 ευρώ γενική είσοδος, 3 ευρώ για ΑΜΕΑ, φοιτητές και ανέργους, ενώ η είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά ηλικίας έως 12 ετών, με την απαραίτητη προϋπόθεση να συνοδεύονται από τους γονείς τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για το αυτοκίνητο, στο www.drive.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε