Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Εκτός ελέγχου οι ακροδεξιοί στις γειτονιές της Αθήνας – Χτυπούν με μανία όποιον αλλοδαπό δούν μπροστά τους!

Ο άνθρωπος αυτός έπεσε αιμόφυρτος μετα από επίθεση που δέχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην καρδιά της Αθήνας ΦΩΤΟ NEWSIT

– Πάνω από 15 τραυματίες, Έλληνες και αλλοδαποί στα νοσοκομεία
– Επίθεση και σε Έλληνα από αλλοδαπούς και αντεξουσιαστές γιατί φορούσε καπέλο με την ελληνική σημαία
– Μαχαίρια, σπασμένα μπουκάλια και καδρόνια τα όπλα τους
– 47 προσαγωγές, 40 Έλληνες και 7 αλλοδαποί

Οι σκηνές της βίας δεν λένε να σταματήσουν στις γειτονιές κοντά στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο 44χρονος Μανώλης. Από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ξεκίνησε η πορεία μνήμης, εξελίχθηκε σε πορεία μίσους για όποιον αλλοδαπό συναντούσαν μπροστά τους ακροδεξιοί.

Από εκείνη την στιγμή όποιον άνθρωπο διαφορετικης εθνικότητας συναντήσουν μπροστά τους τον χτυπούν ανελέητα με ότι κρατούν στα χέρια τους.

Δεκαπέντε τραυματίες μεταφέρθηκαν σύμφωνα με το ΕΚΑΒ στα νοσοκομεία. Η πλειοψηφία αυτών είναι αλλοδαποί ενώ ανάμεσά τους είναι και ένας Έλληνας ο οποίος δέχθηκε επίθεση στην πλατεία Βικτωρίας από ομάδα αλλοδαπών και αντεξουσιαστών επειδή φορούσε ένα καπελάκι με την ελληνική σημαία, οι οποίοι τον χτύπησαν με ξύλα με αποτέλεσμα να πάθει διάσειση.

Από τα συγκεκριμένα επεισόδια προσήχθησαν 47 άτομα από τους οποίους 40 είναι Έλληνες και 7 αλλοδαποί ενώ συνελήφθη και ένας αλλοδαπός για σωματική βλάβη και φθορές. Επίσης ομάδες ακροδεξιών προκάλεσαν φθορές σε καταστήματα αλλοδαπών.

Μαρτυρίες μιλούν για αλλοδαπούς με κοψίματα στα χέρια από σπασμένα μπουκάλια, με μαχαιριές στα πόδια, και με κακώσεις σε όλο το σώμα. Αρκετοί μεταφερονται στα νοσοκομεία για τις πρώτες βοήθειες. Κάποιοι δεν κάνουν ούτε αυτό και κλείνονται στα σπίτια τους με τον φόβο οτι θα τους ξανασυμβεί αυτό στην επόμενη γωνία.

“Τάγματα” μίσους κυκλοφορούν στην Γ’ Σεπτεμβρίου, στην Αχαρνών αλλά και στα στενά γύρω από αυτές τις γειτονιές.

Σε κάποιες από τις επιθέσεις αυτές μάρτυρες είναι και αστυνομικοί οι οποίοι όμως δεν παρεμβαίνουν έστω πυροσβεστικά.

“Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και είναι ζήτημα χρόνου να θρηνήσουμε νεκρό”, λένε κάτοικοι της περιοχής που προσπαθούν να δουν με ψυχραιμία, όσο γίνεται, όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα.

Και τονίζουν με έμφαση οτι όλοι αυτοί οι οποίοι δηλώνουν “τιμωροί” για την δολοφονία του 44χρονου Μανώλη, δεν είναι τίποτε άλλο από επικίνδυνους ανθρώπους που διψούν για αίμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακροδεξιοί έσπειραν τον τρόμο στους αλλοδαπούς – Αμαύρωσαν την πορεία μνήμης για τον 44χρονο

“Είμαι δυνατή για τα παιδιά μου”, λέει η χαροκαμένη σύζυγος του Μανώλη

Έκλεισαν την 3ης Σεπτεμβρίου οι κάτοικοι – Το Σάββατο η κηδεία του Μανώλη Καντάρη

Το σπαραχτικό ξέσπασμα της μάνας του δολοφονημένου Μανώλη στο Newsit

Συγκλονιστικές φωτογραφίες και βίντεο από το έγκλημα στην “καρδιά” της Αθήνας – Τι λέει στο NewsIt ο μαιευτήρας της άτυχης γυναίκας

Ανείπωτη τραγωδία – Άφησε τέσσερα παιδιά ορφανά

Ασύλληπτη τραγωδία – Τέσσερα παιδιά έμειναν ορφανά από την εν ψυχρώ δολοφονία


Τρεις δολοφόνοι – Τρεις μαχαιριές από πίσω – Τέσσερα ορφανά παιδιά

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε