Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Έλεγχοι κλιμακίων του δήμου Αθηνάιων σε καταστήματα και δημόσιους χώρους

Έλεγχοι κλιμακίων του δήμου Αθηνάιων σε καταστήματα και δημόσιους χώρους
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 13.03.2013 | 17:53
Πρώτη δημοσίευση: 13.03.2013 | 17:40

Μικτά κλιμάκια του δήμου Αθηναίων (Δημοτική Αστυνομία, Διεύθυνση Καθαριότητας, Πολεοδομία και Διεύθυνση Πρασίνου), με τη συμμετοχή και της Ελληνικής Αστυνομίας, διενήργησαν το τελευταίο 48ωρο αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε καταστήματα (εστιατόρια, καφέ κλπ) στην πλατεία Αγίου Θωμά, στην περιοχή του Γουδή (δίπλα στο Λαϊκό Νοσοκομείο), καθώς και στην πλατεία Βάθη.

Στην πλατεία του Αγ. Θωμά έγιναν έλεγχοι σε οκτώ καταστήματα και διαπιστώθηκαν παραβάσεις κατάληψης δημοσίου χώρου σε πέντε από αυτά, ενώ στην πλατεία Βάθη εντοπίστηκαν παραβάσεις σε πέντε καταστήματα.

Όπου δεν χρειάστηκε να παρέμβουν άμεσα τα κλιμάκια του δήμου για την αποψίλωση κατασκευών και την απελευθέρωση των κοινοχρήστων δημόσιων χώρων, οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων δεσμεύθηκαν ότι θα απομακρύνουν τις παράνομες κατασκευές, με δική τους ευθύνη, εντός της ημέρας.Παράλληλα τα μικτά συνεργεία ελέγχου αποκατέστησαν, στις πλατείες Αγ. Θωμά και Βάθη, ζημιές και φθορές που αφορούσαν τον φωτισμό των χώρων, πραγματοποίησαν άμεσες δενδροφυτεύσεις και προχώρησαν στον καθαρισμό μνημείων από γκράφιτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έλεγχοι στα οπωροκηπευτικά για τη σήμανση των προϊόντων

Στουρνάρας: Ελέγξτε τους ελεγκτές! Από κόσκινο τα πόθεν έσχες 240 υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών!

Έλεγχοι για τις πλαστές άδειες ταξί και τους "τσαμπουκάδες" στις πιάτσες

Έφοδοι αποκάλυψαν τα "τρωκτικά" του Δημοσίου - Διορισμοί με πλαστά πτυχία, υπάλληλοι "εξαφανισμένοι" ακόμη και καταδικασμένοι
Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο