Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Έλληνας κροίσος.. κάνει φάρσα στον Ομπάμα!

Ο γόνος της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας Δαυίδ, Άλκης είναι στο νούμερο 45 των πλουσιότερων Βρετανών και έχει μεγάλη όρεξη για πλάκες. Τελευταίο θύμα του ο πρόεδρος Ομπάμα. (Δείτε βίντεο)

Όπως αναφέρει το Έθνος, ολα έγιναν την 10η Νοεμβρίου όταν ο Μπαράκ Ομπάμα μιλούσε σε ακροατήριο της Φιλαδέλφειας προσπαθώντας να πείσει τους πολίτες να ψηφίσουν Δημοκρατικούς για τις ενδιάμεσες εκλογές.

Τότε ένας άνδρας μεξικανικής καταγωγής άρχισε να βγάζει τα ρούχα του και στη συνέχεια εντελώς γυμνός άρχισε να τρέχει κοντά στον αμερικανό πρόεδρο, πριν τον μαζέψουν οι άνδρες ασφαλείας.

Το περιστατικό έκανε το γύρο του κόσμου και όπως αποκαλύφθηκε ο τρελός Μεξικανός δεν έδρασε μόνος του αλλά για λογαριασμό του Αλκιβιάδη Δαυίδ, ο οποίος για να προωθήσει το διαδικτυακό του εγχείρημα Battlecam.com – διαδυκτιακό ριάλιτι τηλεοπτικό κανάλι – ανέβασε προσφορά ότι θα έδινε ένα εκατομμύριο σε όποιον έβγαζε τα ρούχα του μπροστά στον Ομπάμα και φώναζε δυνατά έξι φορές τη λέξη “Battlecam”. Έτσι ο κ. Δαυίδ έστησε όλο το σκηνικό και κέρδισε προβολή για το site του.

Τι κέρδισε όμως ο Μεξικανός; Σύμφωνα με το Έθνος, πλήρωσε 10.000 δολάρια για να βγει με εγγύηση από τη φυλακή καθώς συνελήφθη για προσβολή της δημοσίας αιδούς αλλά το ένα εκατομμύριο δεν θα το δει γιατί ο εντολέας του αφού μελέτησε το οπτικοακουστικό υλικό έκρινε ότι δεν άκουσε τον άνδρα να φωνάζει τη λέξη “Battlecam” όπως είχε συμφωνηθεί. Ωστόσο δεσμεύτηκε να του πληρώνει το ενοίκιο και τους ιατρικούς λογαριασμούς της αδελφής του για όλο το 2011.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε