Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΚΑΙΡΟΣ Bροχή 21 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ελληνική παραλία στις όχθες του Τάμεση

Ελληνική παραλία στις όχθες του Τάμεση
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 20.06.2010 | 20:32
Πρώτη δημοσίευση: 20.06.2010 | 20:19

Επι μία εβδομάδα ο ποταμός του Λονδίνου θα ... μυρίζει Ελλάδα.

Πρόκειται για έκθεση για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού με τίτλο "η ελληνική παραλία στον Τάμεση" την οποία εγκαινίασε ο υφυπουργός Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης, παρουσία του Ελληνα πρέσβη στο Λονδίνο Αρη Σάνδη και του προέδρου του ΕΟΤ Νικόλα Κανελλόπουλου.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, προσφέρεται στους επισκέπτες η ευκαιρία να ξαπλώσουν σε καρέκλες για ηλιοθεραπεία, να δοκιμάσουν συνταγές της ελληνικής κουζίνας και ελληνικά ποτά, να παίξουν τα παιδιά στην άμμο, να παρακολουθήσουν παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς από το χορευτικό συγκρότημα του Λυκείου Ελληνίδων του Λονδίνου και να ακούσουν σύγχρονη ελληνική μουσική από τον μουσικό Γιάννη Πολυκανδριώτη, ο οποίος διδάσκει μπουζούκι σε ελληνικά σχολεία του Λονδίνου.

"Το μήνυμα που φέρνει η έκθεση προς τους Βρετανούς τουρίστες είναι ότι η Ελλάδα είναι μια ασφαλής και πολύ φιλόξενη χώρα, γεμάτη πολιτισμό, ομορφιά και έχει υπέροχο τρόπο ζωής", ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Νικητιάδης και κάλεσε τους βρετανούς να έρθουν φέτος στην Ελλάδα.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο