Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος από την κακοκαιρία

Προβλήματα στην Πιερία από την κακοκαιρία

Ένας άνδρας πνίγηκε στον Παγασητικό όταν ανατράπηκε το σκάφος του από μπουρίνι.

Αύριο θα συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 46χρονου, ο οποίος αγνοείται μετά τη σφοδρότατη νεροποντή που έπληξε την κεντρική Μακεδονία. Πρόκειται για έναν πατέρα τριών παιδιών από την Βροντού Πιερίας.

Ο 46χρονος επέβαινε σε τζιπ, το οποίο εντοπίστηκε το μεσημέρι στην κοίτη του ποταμού Αίσωνα στην Νέα Εφεσσο Πιερίας. Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα παρουσιάστηκαν σε πολλούς δρόμους της Αττικής από τη σημερινή βροχόπτωση. Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Πειραιώς, και στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, όμως παραμένει η συμφόρηση στην Κατεχάκη, στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος του στρατοπέδου Σακέτα.

Δεκαπέντε υπόγεια πλημμύρισαν σε Λιόσια, Ηλιούπολη, Γλυφάδα, Περιστέρι και στο κέντρο της Αθήνας, ενώ οι κλήσεις στα Μέθανα έφτασαν τις 20 και στο Κρανίδι τις 30.

Προβλήματα και σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδος προκάλεσαν τη νύχτα οι ισχυρές βροχοπτώσεις. Στην Κατερίνη, 6 οδηγοί εγκλωβίστηκαν σε επαρχιακό δρόμο, όταν η στάθμη του νερού λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης έφτασε τα 2 μέτρα. Σοβαρές ζημιές σε σπίτια, μαγαζιά και γεωργικές καλλιέργειες προκάλεσε η σφοδρή νεροποντή που έπληξε τη νύχτα τις περιοχές της Πιερίας, Πέλλας και Ημαθίας.

Τα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν μέχρι την Τρίτη, αλλά με μικρότερη ένταση.

Ιδιαίτερη προσοχή συστήνει στους οδηγούς η Τροχαία.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε