Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ενδείξεις εμπλοκής υπαλλήλου της αμερικανικής πρεσβείας στις υποκλοπές

Ενδείξεις εμπλοκής υπαλλήλου της αμερικανικής πρεσβείας στις υποκλοπές
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 29.08.2011 | 16:05
Πρώτη δημοσίευση: 29.08.2011 | 16:05

Για πρώτη φορά προκύπτουν ενδείξεις για την εμπλοκή συγκεκριμένων ατόμων στην υπόθεση των υποκλοπών λίγο πριν ολοκληρωθεί και επίσημα η δεύτερη δικαστική έρευνα της υπόθεσης.

Τα ίχνη αποκαλύφθηκαν μέσω ενός κινητού και όχι μέσω των 14 καρτοκινητών-σκιών, τα οποία διενεργούσαν τις υποκλοπές. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία την κρίσιμη περίοδο του Ιουνίου 2004 αγοράστηκαν από κατάστημα στην Ακτή Μιαούλη στον Πειραιά 4 κινητά που χρησιμοποιούσαν στελέχη του προσωπικού της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από αυτό προκύπτουν απλά ενδείξεις εμπλοκής υπαλλήλου της αμερικανικής πρεσβείας στην υπόθεση των υποκλοπών. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος φαίνεται πως είχε αγοράσει 4 κινητά από το παραπάνω κατάστημα, εκ των οποίων τα τρία κινητά είναι κινητά-σκιές. Το τέταρτο κινητό δεν είναι ύποπτο και μάλιστα χρησιμοποιείται.

Η συγκεκριμένη τηλεφωνική σύνδεση δεν είχε πάντως καμία επικοινωνία με τα υπόλοιπα ύποπτα τηλέφωνα-σκιές.

Αξίζει να σημειωθεί πως όταν είχε αποκαλυφθεί το σκάνδαλο των  υποκλοπών η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή είχε σκιαγραφήσει ως κέντρο των υποκλοπών το τρίγωνο των Αμπελοκήπων, μέσα στο οποίο βρίσκεται και η αμερικανική πρεσβεία.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο