Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ενίσχυση των βοριάδων – Μέχρι τους 38 η θερμοκρασία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μικρή ενίσχυση των βορείων ανεμών στο Αιγαίο προβλέπεται για σήμερα. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα δυτικά τους 38 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 2 με 4 και από το βράδυ τοπικά στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά στο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 37 και κατά τόπους 38 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου, στη νότια Κρήτη έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νοτιά τοπικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 37 βαθμούς Κελσίου και στα ανατολικά του νομού 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και πρόσκαιρα το πρωί βορειοδυτικοί 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 με βαθμιαία εξασθένηση και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πρόσκαιρη πτώση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε