Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ένστολη πορεία την Πέμπτη των αστυνομικών

Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 18:00 το απόγευμα εκείνης της μέρας και καλούν όλους τους αστυνομικούς, εν ενεργεία και εν αποστρατεία, να δώσουν δυναμικό «παρών».

Πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, προανήγγειλαν οι ομοσπονδίες των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας ύστερα από τις ομόφωνες αποφάσεις των Διοικητικών και των Γενικών τους Συμβουλίων, στις 23 Ιουνίου 2011, στην Πλ. Κολοκοτρώνη στην Αθήνα.

Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 18:00 το απόγευμα εκείνης της μέρας και καλούν όλους τους αστυνομικούς, εν ενεργεία και εν αποστρατεία, να δώσουν δυναμικό «παρών» στον αγώνα επιβίωσης και συνέχισης της υψηλής εθνικής αποστολής τους.

«Δυστυχώς, οι τελευταίες αποφάσεις των κυβερνώντων, υπό τις οδηγίες της τρόικας και των δανειστών της χώρας για νέες περικοπές δαπανών, τόσο των λειτουργικών όσο και των ανελαστικών (μισθοί, επιδόματα, νυχτερινά, πενθήμερα κλπ), συνιστούν την τελευταία πράξη του δράματος που βιώνουμε ως ένστολοι εργαζόμενοι τα τελευταία χρόνια» επισημαίνεται στην ανακοίνωσή τους.

Προσθέτουν επίσης ότι όλοι πρέπει να εμποδίσουν να μπει ταφόπλακα στο δημόσιο αγαθό της ασφάλειας του πολίτη. Στον επίλογο της ανακοίνωσής τους αναφέρουν χαρακτηριστικ: «Ισχυροί Οργανισμοί ασφαλείας, η καλύτερη εγγύηση για την αντιμετώπιση της κρίσης και τη δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών για ευημερία και ανάπτυξη χωρίς να χρησιμοποιούμαστε κατά το δοκούν από τους εκάστοτε κυβερνώντες. Όχι στα μέτρα θανάτου των σωμάτων ασφαλείας».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε