Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ενταση και 15 προσαγωγές σε μηχανοκίνητη διαμαρτυρία

ΦΩΤO AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤO AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Περίπου 30 μηχανές πέρασαν έξω απο το σπίτι του Σαμαρά, του Αλογοσκούφη και του προέδρου του ΣτΕ. Οι προσαγωγές έγιναν στο Χολαργό, όπου σημειώθηκε και επεισόδιο με πολίτη που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία τα άτομα που επέβαιναν σε περίπου 30 μοτοσικλέτες και κρατούσαν ελληνικές σημαίες πήγαν στην Κηφισιά, όπου φώναζαν συνθήματα έξω από το σπίτι του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, του πρώην υπουργού Οικονομικών επί ΝΔ Γιώργου Αλογοσκούφη και του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Παναγιώτη Πικραμένου.

Στη συνέχεια κατέβηκαν την Κηφισίας όπου τους έγινε τροχονομικός έλεγχος στο ύψος της Αττικής Οδού αλλά συνέχισαν την πορεία τους μέχρι το Χολαργό, πιθανότατα με προορισμό το σπίτι του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή.

Στην οδό Περικλέους, κάτοικοι της περιοχής τους αποδοκίμασαν διαμαρτυρόμενοι για την παρουσία τους εκεί και τότε ένας από τους μηχανοκίνητους διαδηλωτές χτύπησε πολίτη,ο οποίος και μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο.

Στο σημείο έφθασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που προχώρησαν στις προσαγωγές. Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια.

Ενδέχεται να σχηματισθεί σε βάρος τους, δικογραφία για παρακώλυση συγκοινωνιών και άλλες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε