Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Εορταστικό ωράριο καταστημάτων Πάσχα 2017: Πότε είναι ανοιχτά

Εορταστικό ωράριο καταστημάτων Πάσχα 2017: Πότε είναι ανοιχτά

Δείτε πώς θα διαμορφωθεί το ωράριο των καταστημάτων την περίοδο του Πάσχα 2017. Πώς θα λειτουργήσουν τα μαγαζιά πριν την Μεγάλη Εβδομάδα αλλά και μετά.

Συνεχές ωράριο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ προτείνει η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, όμορων νομών και νήσων Αιγαίου, για τη λειτουργία των καταστημάτων την περίοδο πριν από την εορτή του Πάσχα.

Από την Πέμπτη 6 Απριλίου μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο, η αγορά θα λειτουργεί με πασχαλινό ωράριο, την Κυριακή 9 Απριλίου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα και από την Τρίτη 18 Απριλίου επανέρχεται το ωράριο στους γνώριμους ρυθμούς λειτουργίας.

Τις καθημερινές προτείνεται συνεχές ωράριο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ ενώ την Μεγάλη Εβδομάδα θα διαμορφωθεί ως εξής:

Aπό τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη: Συνεχές ωράριο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ

Μεγάλη Παρασκευή: Από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα

Μεγάλο Σάββατο: Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι

Διευκρινίζεται ότι θα εξακολουθήσει να εφαρμόζεται διαφορετική ώρα πρωινής έναρξης, όπου αυτή ισχύει, ενώ παραμένει η δυνατότητα στους κατά τόπους εμπορικούς συλλόγους να προτείνουν το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της περιοχής ευθύνης τους.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε