Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Επεισόδια μετά την ψήφο εμπιστοσύνης - Άνοιξε μετά 06:00 το Σύνταγμα από τους Αγανακτισμένους

Επεισόδια μετά την ψήφο εμπιστοσύνης - Άνοιξε μετά 06:00 το Σύνταγμα από τους Αγανακτισμένους
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 22.06.2011 | 06:35
Πρώτη δημοσίευση: 22.06.2011 | 06:35

Μέχρι τις 06:00 το πρωί έμειναν οι Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα. Επεισόδια το βράδυ μετά την ψήφο εμπιστοσύνης της βουλής στην κυβέρνηση.

Επεισόδια μικρής έκτασης σημειώθηκαν γύρω στις 2 τα ξημερώματα, στη Βασιλίσσης Σοφίας, μεταξύ διαδηλωτών και δυνάμεων των ΜΑΤ.
 
Οι διαδηλωτές έριξαν πέτρες και αντικείμενα κατά των ΜΑΤ, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με ρίψη χημικών προκειμένου να τους απωθήσουν. Τα επεισόδια δεν έλαβαν περαιτέρω έκταση.
 
Κλειστό είναι μέχρι αυτή την ώρα το Σύνταγμα και οι δρόμοι γύρω από αυτό από Αγανακτισμένους και διαδηλωτές που παραμένουν έξω από την Βουλή.
 
Νωρίτερα, με το πέρας της ψηφοφορίας της ανανέωσης της εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, σημειώθηκε μικροένταση, όταν μερίδα των «αγανακτισμένων» που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τη Βουλή εκτόξευσε μπουκάλια με νερό προς το εσωτερικό του προαυλίου του Κοινοβουλίου. Η κατάσταση, ωστόσο, εκτονώθηκε με την επέμβαση των ψυχραιμότερων.

Δείτε την σχετική είδηση
 
Με αποδοκιμασίες «υποδέχθηκαν» την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση οι «Αγανακτισμένοι», που παραμένουν συγκεντρωμένοι στην πλατεία Συντάγματος.
 
Στη Θεσσαλονίκη, πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης πραγματοποίησαν οι Αγανακτισμένοι πολίτες για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην κυβερνητική πολιτική, με αφορμή και την ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.
 
   Διαδώστε αυτό το άρθρο