Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Επέστρεψε ο δακτύλιος και μαζί του οι...κλήσεις

Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 03.09.2012 | 11:23
Πρώτη δημοσίευση: 03.09.2012 | 10:29

Σε ισχύ από σήμερα ο "πράσινος" δακτύλιος. Δείτε στο Newsit ποια οχήματα έχουν ελευθέρας. Σαρωτικοί οι έλεγχοι από την Τροχαία. Κόβουν κλήσεις από σήμερα, δεν υπάρχει περίοδος χάριτος. 200 ευρώ το πρόστιμο για τους παραβάτες.

Από σήμερα ξαναμπαίνει στη ζωή μας ο δακτύλιος ο οποίος αυτή τη φορά θα είναι "πράσινος". Αυτό πρακτικά σημαίνει πως όσα οχήματα διαθέτουν αντιρρυπαντική τεχνολογία και εχουν άδεια κυκλοφορίας από το 2009 και μετά μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSIT ΠΟΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΑΚΤΥΛΙΟ

Για όλα τα υπόλοιπα οχήματα ισχύει ο δακτυλίος όπως τον ξέραμε, δηλαδή μονά - ζυγά.

Από νωρίς το πρωί η Τροχαία βρίσκεται επί ποδός και κάνει σαρωτικούς ελέγχους.Οι κλήσεις στους παραβάτες οδηγούς βεβαιώνονται από σήμερα καθώς δεν υπάρχει περίοδος χάριτος.To πρόστιμο για όσους μπουν στο δακτύλιο δίχως τη σχετική άδεια ανέρχεται σε 200 ευρώ.Οι οδηγοί των οχημάτων που έχουν άδεια δακτυλίου που εκδόθηκε το φθινόπωρο του 2011 μπορούν να εισέρχονται στον δακτύλιο μέχρι να υπάρξει νέα ανακοίνωση από την Τροχαία για αντικατάσταση της άδειας."Ξεχάστηκα και μπήκα στο δακτύλιο και μου έκοψαν κλήση" λέει στο Newsit ένας παραβάτης οδηγός.ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε ισχύ από σήμερα ο «πράσινος» Δακτύλιος - Ποια οχήματα έχουν ελευθέρας
 
Αύξηση 25% στα εισιτήρια

 Από 3 Σεπτεμβρίου ο πράσινος δακτύλιος 

 


Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο