Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Επι ποδός πολέμου το κίνημα των διοδίων – Θα σηκώσουν τις μπάρες σήμερα σε όλη την Ελλάδα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

– Άρση… μπαρών από την Τρίπολη έως τη Θεσσαλονίκη
– Το ραντεβού τους είναι στις 15:00 το μεσημέρι
– Σπεύδει να τα… μαζέψει η κυβέρνηση και προανήγγειλε διαπραγματεύσεις με τις κοινοπραξίες

«Μας φοβούνται, δεν τους φοβόμαστε». Με αυτό το σύνθημα, το Πανελλαδικό κίνημα ενάντια στα διόδια και καλεί πολίτες και οδηγούς με μετάσχουν στις κινητοποιήσεις της Κυριακής και από τις 15:00 έως τις 17:00 να… σηκώσουν τις μπάρες στις περιοχές όπου υπάρχουν νέοι σταθμοί διοδίων.

Και ενώ αρχικά η κυβέρνηση είχε προαναγγείλει την επιστράτευση της Αρχής Προσωπικών Δεδομένων για να εντοπίζει τους οδηγούς που… σηκώνουν τη μπάρα για να περάσουν χωρίς να καταβάλλουν το «τσουχτερό» αντίτιμο, τώρα δηλώνει έτοιμη να παζαρέψει τη μείωση των τιμών με τις κοινοπραξίες.

Ο υφυπουργός Υποδομών, Γιάννης Μαγκριώτης, δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ 105,8 ότι άμεσα πρόκειται να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με τις κοινοπραξίες, προκειμένου να μειωθούν οι τιμές των διοδίων αλλά και οι έμμεσοι φόροι που ανεβάζουν το αντίτιμο. Ζήτησε μάλιστα από τους πολίτες να κάνουν υπομονή έως ότου να βρεθεί λύση στο θέμα.

Την ίδια ώρα και ενώ το κίνημα κατά των διοδίων γιγαντώνεται, οι εταιρίες διαχείρισης των αυτοκινητοδρόμων δεν αποκλείεται να δώσουν τη δική τους «απάντηση» και να κινήσουν νομικές διαδικασίες κατά των οδηγών που δεν πληρώνουν διόδια, συστηματικά.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ: Είστε υπέρ ή κατά του ανοίγματος των διοδίων;

Διαβάστε επίσης:
Φτιάχνουν νόμο για να καταδικάζουν όσους δεν πληρώνουν διόδια!

Πελοπόννησος: Αυξήσεις έως και 0,50€ στα διόδια!

“Φωτιά” στις τσέπες των οδηγών μετα τις νέες αυξήσεις στα διόδια από τις Αφίδνες μέχρι τη Λαμία

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε