Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 34 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Επικουρικές συντάξεις μέχρι τον Μάρτιο - Μετά τελειώνουν τα λεφτά

Επικουρικές συντάξεις μέχρι τον Μάρτιο - Μετά τελειώνουν τα λεφτά
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 07.01.2012 | 08:10
Πρώτη δημοσίευση: 06.01.2012 | 20:19

Η Νέα Δημοκρατία πλέον μιλάει πως δεν δέχεται μειώσεις στις επικουρικές κάτω των 300 ευρώ.

Καμπανάκι κινδύνου έκρουσε η γενική γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης, Αθηνά Δρέττα μιλώντας στο Mega για τις συντάξεις λέγοντας ότι τα ταμειακά αποθέματα του μεγαλύτερου επικουρικού ταμείου του ΕΤΕΑΜ φτάνουν μέχρι τον Μάρτιο.

Όπως αναφέρει η κα Δρέττα εάν γίνουν οι μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις, τότε μπορεί να εξισορροπηθούν οι ανισορροπίες και να "μπορούμε να πληρώσουμε", αλλιώς σημειώνει πως σε 3 μήνες στο ΕΤΕΑΜ "δεν έχουμε να πληρώσουμε επικουρικές συντάξεις.

Επίσης, η γενική γραμματέας δηλώνει πως στη συνάντηση με εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας δόθηκαν όλα τα στοιχεία και ο κ. Κουτρουμάνης ξεκαθάρισε πως μέχρι τις 16 Ιανουαρίου πρέπει να έχουν ληφθεί οι απαραίτητες αποφάσεις έτσι ώστε να τους βρει έτοιμους η τρόικα.

Από την πλευρά της, η Νέα Δημοκρατία φαίνεται πως βάζει λίγο νερό στο κρασί της και στηρίζει την αναγκαιότητα εξορθολογισμού των επικουρικών συντάξεων βάζοντας όμως κόκκινη γραμμή. Αυτή η κόκκινη γραμμή είναι πως η ΝΔ δεν δέχεται να μειωθούν κάτω από 300 ευρώ οι επικουρικές συντάξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κουτρουμάνης: Τις αποφάσεις για τις επικουρικές θα τις πάρουμε ΟΛΟΙ μαζί


   Διαδώστε αυτό το άρθρο