Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Επιτέλους ΤΕΛΟΣ στην ταλαιπωρία των δικαιούχων προνοιακού επιδόματος

Από αύριο Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου οι δικαιούχοι προνοιακών επιδομάτων του Δήμου Αθηναίων θα μπορούν να απογραφούν σε οποιοδήποτε ΚΕΠ χωρίς την αναγνωριστική απόφαση της Υπηρεσίας Πρόνοιας.

Επρεπε να περάσουν 20 ημέρες οπου οι πολίτες στοιβάζονταν σαν τις σαρδέλες σε ατελείωτες ουρές για να πάρουν…μια βεβαίωση.

Επρεπε να ποδοπατηθεί η αξιοπρέπεια εκατοντάδων ανθρώπων, οι εικόνες ντροπής που κατέγραψαν τα μέσα ενημέρωσης να κάνουν το γύρο του κόσμου για να γίνει το αυτονόητο. Να βγει δηλαδή μια ανακοινωση που να αποσαφηνίζει στους πολίτες πως μπορούν να εξυπηρετηθούν από τα ΚΕΠ.

Σήμερα η εικόνα στην Υπηρεσία Πρόνοιας του Δήμου Αθηναίων στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 96 ήταν σαφώς καλύτερη ωστόσο κάποιοι δικαούχοι οπως δήλωσαν στο Newsit ειναι δύσπιστοι και προτιμούν να πάρουν την βεβαίωση στα χέρια τους παρά να πάνε στα ΚΕΠ και να μην τους εξυπηρετήσουν.

Καλύτερη η κατάσταση σήμερα στις υπηρεσίες Πρόνοιας του Δήμου Αθηναίων στην Αλεξάνδρας

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Όσοι δικαιούχοι προνοιακών επιδομάτων έπρεπε να προσέλθουν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 96 προκειμένου να πάρουν την Αναγνωριστική Απόφαση από την Υπηρεσία Πρόνοιας του Δήμου Αθηναίων σχετικά με τη χορήγηση του επιδόματος τους, μπορούν από Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου να απογραφούν σε οποιοδήποτε Κ.Ε.Π. χωρίς την αναγνωριστική απόφαση ή αντίγραφο ή βεβαίωση αυτής. Η Υπηρεσία Πρόνοιας του Δήμου, μετά το πέρας της απογραφής, θα προβεί σε αυστηρό έλεγχο των αναγνωριστικών αποφάσεων των απογεγραμμένων δικαιούχων της.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ντροπή! Εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τους πολίτες για το προνοιακό επίδομα

Eικόνες ντροπής στο Αιγάλεω! Εκατοντάδες άνθρωποι ο ένας πάνω στον άλλο για μια βεβαίωση της πρόνοιας!


Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε