Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Επιβίβαση και αποβίβαση από το ΚΤΕΛ στον… παράδρομο!

Κλειστή η έξοδος, κλειστή η είσοδος, κλειστά τα εκδοτήρια στο σταθμό των ΚΤΕΛ στον Κηφισό! Ο αποκλεισμός από εργαζομένους που απεργούν οδήγησε τα λεωφορεία στον… παράδρομο!

Οι εργαζόμενοι οδηγοί κάνουν απεργία, οι ιδιοκτήτες των λεωφορείων όχι. Οι επιβάτες θέλουν να ταξιδέψουν, αλλά η επιβίβασή τους γίνεται μετ’ εμποδίων. Είναι η εικόνα που επικρατεί από τις περίπου 07:20 το πρωί στο σταθμό των ΚΤΕΛ στον Κηφισό.

Οι απεργοί απέκλεισαν και την είσοδο και την έξοδο του σταθμού, μην επιτρέποντας στα λεωφορεία ούτε να αποβιβάσουν ούτε να επιβιβάσουν τους ταξιδιώτες. Οι ιδιοκτήτες, όμως, ήταν αποφασισμένοι να γίνουν κανονικά τα δρομολόγια. Γι’ αυτό και έβγαλαν τα λεωφορεία τους από το σταθμό και τα πήγαν στον παράδρομο του Κηφισού! Από εκεί, ο κόσμος μπορεί να επιβάζεται και να αποβιβάζεται…


Περίπου 100 εργαζόμενοι, που κάνουν σήμερα και αύριο απεργία ζητώντας αυξήσεις και να μην υπάρξουν απολύσεις ή κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων, απέκλεισαν από πολύ νωρίς την έξοδο του σταθμού. Λίγο μετά τις 08:00 απέκλεισαν και την είσοδο. Αφήνουν τα λεωφορεία να μπουν στο σταθμό για να αποβιβάσουν τον κόσμο, αλλά δεν τους επιτρέπουν να ξαναβγούν από το σταθμό!


Από τις 07:45 έκλεισαν και τα εκδοτήρια.

Ακούστε τι δήλωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων στα ΚΤΕΛ, Θεμιστοκλής Άμπλας.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΒΕΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΤΕΛ: Θα μπλοκάρουμε τα δρομολόγια αύριο, λένε οι οδηγοί

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε