Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ 17 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ερντογάν: αιτία πολέμου η επέμβαση στο "Μαβί Μαρμαρά"

Ερντογάν: αιτία πολέμου η επέμβαση στο `Μαβί Μαρμαρά`
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 12.09.2011 | 12:29
Πρώτη δημοσίευση: 12.09.2011 | 12:29

Με “χειρουργική” ακρίβεια η Τουρκία κλιμακώνει σχεδόν ώρα την ώρα την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο

Πριν προλάβει να μεταδοθεί η είδηση ότι ο τουρκικός στόλος βγαίνει στα ανοιχτά -διαβάστε τη σχετική είδηση στο onanelrt- ακολούθησε το πρακτορείο Ανατολή που δίνει τη μετάφραση από ένα ακόμη απόσπασμα της συνέντευξης του Τούρκου Πρωθυπουργού στο Al Jazeera.
Ποιοι ακριβώς απόσπασμα;
“Το επεισόδιο της 31ης Μαΐου 2010 στο (πλοίο) Μαβί Μαρμαρά, η επίθεση που πραγματοποιήθηκε σε διεθνή ύδατα, δεν ήταν σύμφωνη με οποιονδήποτε διεθνή νόμο. Στην πραγματικότητα ήταν αιτία πολέμου. Εντούτοις, όπως αρμόζει στο μεγαλείο της Τουρκίας, αποφασίσαμε να ενεργήσουμε με υπομονή”

Κατά την επέμβαση των ισραηλινών “κομάντος” στον στολίσκο που πήγαινε στη Γάζα είχαν χάσει τη ζωή του εννέα Τούρκοι ακτιβιστές.
Κατά την επέμβαση των ισραηλινών “κομάντος” στον στολίσκο που πήγαινε στη Γάζα είχαν χάσει τη ζωή του εννέα Τούρκοι ακτιβιστές.

Διόλου τυχαία δίδεται στη δημοσιότητα το απόσπασμα που αναφέρεται η φράση “αιτία πολέμου” με αφορμή επέμβαση σε “διεθνή ύδατα”, μερικές μόλις ώρες μετά τη δημοσίευση πληροφοριών στον τουρκικό Τύπο για εντολές εμπλοκής των τουρκιών πλοίων σε περίπτωση επέμβασης ισραηλινών δυνάμεων σε διεθνή ύδατα

Διαβάστε επίσης:
Βγάζουν το στόλο οι Τούρκοι – Τρεις φρεγάτες έφυγαν από το ναύσταθμο

Οι Τούρκοι στήνουν σκηνικό πολέμου στη Μεσόγειο!


   Διαδώστε αυτό το άρθρο