Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Έρχεται κρύα νύχτα

Οι χιονοπτώσεις μέχρι τις 2 τα ξημερώματα

Οι πρώτες νιφάδες θα πέσουν στην Πάρνηθα. Ηδη το έστρωσε  σε Παρνασσό, Βελούχι και Χελμό.

Χαμηλές θερμοκρασίες θα έχουν κατά τη διάρκεια της νύχτας πολλές περιοχές της χώρας. Το μηδέν αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος σε αρκετές πόλεις της βόρειας Ελλάδας, ενώ αρνητικές θερμοκρασίες καταγράφονται ήδη στα βόρεια ορεινά.

Οι θερμοκρασίες θα μείνουν χαμηλές ως και τη Δευτέρα, ενώ από την Τρίτη προβλέπεται άνοδος κυρίως στα δυτικά και στα νότια. Για αύριο  Κυριακή προβλέπεται βελτίωση μόνο στα δυτικά και στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση μέχρι και 8 μποφόρ στο Αιγαίο.

Ο δυνατός αέρας έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες.

Κανένα πλοίο δεν φεύγει απο το λιμάνι του Λαυρίου ενώ απο τη Ραφήνα τα πλοία φέυγουν μόνο για Μαρμάρι. Μόνο με πλοία κλειστού τύπου γίνονται τα δρομολόγια του Αργοσαρωνικού. Κλειστά είναι τα πορθμεία Πρίνου- Καβάλας ενω δεν εκτελούνται και τα δρομολόγια Αλεξανδρούπολη- Σαμοθράκη.

Το πρωί δεν έφυγε το Speed Runner 4 από το λιμάνι του Πειραιά. Επίσης απο το Λαυριο δεν απέπλευσε και το πλοίο για το Μαρμάρι της Ευβοιας. Δεμένο στο λιμάνι του Ηρακλείου έμεινε και το Flying Cat 4  που θα εκτελούσε δρομολόγιο προς τη Σαντορίνη. Το Sea Jet 2 απέπλευσε λίγο πρίν απο τις 8 το πρωί από το λιμάνι της Ραφήνας για την Τήνο, με υπεύθυνη δήλωση του πλοιάρχου.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε