Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

'Ερχονται γεννητούρια στη Βουλή

'Ερχονται γεννητούρια στη Βουλή
H N. Γιαννακοπούλου και η Μ. Ιατρίδη. ΦΩΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 19.09.2010 | 19:50
Πρώτη δημοσίευση: 19.09.2010 | 19:40

Σε ... "ενδιαφέρουσα" βρίσκονται οι νεότερες βουλευτίνες των δύο μεγάλων κομμάτων, γεγονός πρωτόγνωρο για το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

 
Η Νάντια Γιαννακοπούλου, βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ και η Μίκα Ιατρίδη, βουλευτής Δωδεκανήσων της ΝΔ θα γεννήσουν στις αρχές του 2011.
 
Σύμφωνα με το Εθνος της Κυριακής, οι δύο γυναίκες είναι και κολλητές φίλες παρά το γεγονός οτι ανήκουν σε... αντίπαλα στρατόπεδα. Η Μίκα που περιμένει αγοράκι και η Νάντια που θα φέρει στον κόσμο τη δεύτερη κόρη της γνωρίστηκαν πέρυσι στην ορκωμοσία της Βουλής που προέκυψε από τις εκλογές του Οκτωβρίου 2009. Ηταν τα πρωτάκια στα έδρανα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αυτομάτως μια νέα φιλία, πέρα από κομματικά προγράμματα και περιορισμούς.
 
Και οι δύο πάντως, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, φαίνεται πως είναι οι προστατευόμενες της Βουλής. Ξαφνικά οι άνδρες βουλευτές έγιναν υπερπροστατευτικοί και η ολομέλεια της Βουλής που έχει προγραμματιστεί για τις 4 Οκτωβρίου, θα είναι σαν μιά μεγάλη αγκαλιά για τις δυό εγκυμονούσες.   Διαδώστε αυτό το άρθρο