Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Έρχονται καταιγίδες από το βράδυ

Έρχονται καταιγίδες από το βράδυ

Τα καιρικά φαινόμενα θα πλήξουν πρώτα τα Δωδεκάνησα και μετά την Πελοπόννησο και ειδικά το νομό Λακωνίας.Το σκηνικό του καιρού θα είναι βροχερό όλη την εβδομάδα που μας έρχεται. Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση.

Συννεφιά και βροχή σήμερα σε όλη τη χώρα. Ισχυρές καταιγίδες αναμένεται να πλήξουν το βράδυ στα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα θα συνεχιστούν μέχρι την Κυριακή. Την Κυριακή το βράδυ θα έχουμε ισχυρές καταιγίδες στο νομό Λακωνίας.

Την ίδια ημέρα, νεφώσεις και τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα νησιά του βορείου Αιγαίου, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Σταδιακή βελτίωση θα σημειωθεί από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία παρά την υγρασία θα ανέβει.

Τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές θα έχουμε από το απόγευμα της Δευτέρας στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στην Πελοπόννησο και πιθανώς στα ορεινά της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας.

Την Τρίτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι κυρίως στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα κεντρικά και βόρεια κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Την Τετάρτη, τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα έχουμε στο Ιόνιο. Στην υπόλοιπη χωρα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες.

Την Πέμπτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε