Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΑΕΔ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 10 Αθήνα Αναλυτικά

Έρχονται μπάρες σε Μετρο και ΗΣΑΠ

Έρχονται μπάρες σε Μετρο και ΗΣΑΠ
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 21.10.2011 | 16:35
Πρώτη δημοσίευση: 21.10.2011 | 16:35

Σταθερές πύλες εισόδου-εξόδου των επιβατών με ανοιγόμενες θύρες θα εγκατασταθούν στους σταθμούς του Μετρό και του Ηλεκτρικού για να αποτρέψουν τους λαθρεπιβάτες.

Έχει ήδη προκηρυχθεί διαγωνισμός για την εφαρμογή του νέου συστήματος, το οποίο θα επεκταθεί και στα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και το τραμ

Όλα αυτά προβλέπονται στο νέο Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή, από τον υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γ. Μαγκριώτης.

"Με το νέο σύστημα, πέραν των σημαντικών δυνατοτήτων που παρέχονται για διαμόρφωση συνδυασμένης, ευέλικτης και αποδοτικής τιμολογιακής πολιτικής με σύνθετα και ελκυστικά προϊόντα για τον επιβάτη, προβλέπεται και η εγκατάσταση σταθερών πυλών εισόδου-εξόδου των επιβατών με ανοιγόμενες θύρες στους σταθμούς του Μετρό και του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου" αναφέρει χαρακτηριστικά ο υφυπουργός.

"Ανάλογο σύστημα εξ αποστάσεως αναγνώρισης-επικύρωσης του εισιτηρίου προβλέπεται να εγκατασταθεί και στα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και το τραμ, με στόχο τον εύκολο εντοπισμό και την αποτροπή επιβίβασης ατόμων που δεν έχουν στην κατοχή τους νόμιμο κόμιστρο και την αποτελεσματική αντιμετώπιση της λαθρεπιβίβασης",  προσθέτει ο κ. Μαγκριώτης.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook