Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Έρχονται νέες βροχές από το απόγευμα

Έρχονται νέες βροχές από το απόγευμα

Αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίες στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χωρα λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι στα ηπειρωτικά πρόσκαιρα θα αυξηθούν.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα δυτικά.

Πιο αναλυτικα

Στη δυτική Μακεδονία αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και στην κεντρική Μακεδονία θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοι 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 12 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία από 09 έως 21 βαθμούς

Στη δυτική Πελοπόννησο θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες. Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο και τη δυτική Στερεά αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Το βραδυ στο Ιόνιο θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς αλλα στις βορειότερες περιοχές η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος ενώ το απόγευμα θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και το απόγευμα στα δυτικά 5 τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι καλός με νότιους νοτιοδυτικούς ανέμους 4 με 5 και το απόγευμα στα βόρεια 5 τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 14 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί αποπ 14 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε