Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 12 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

'Ετοιμος ο Γκρούεφσκι για συνάντηση με Παπανδρέου

'Ετοιμος ο Γκρούεφσκι για συνάντηση με Παπανδρέου
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 23.10.2010 | 23:35
Πρώτη δημοσίευση: 23.10.2010 | 23:32

Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ εξέφρασε την ετοιμότητά του για νέα συνάντηση με τον Ελληνα πρωθυπουργό τονίζοντας ότι αναμένει πως η νέα συνάντηση θα είναι πιο ουσιαστική σε σχέση με τις προηγούμενες.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ είπε οτι "μέχρι σήμερα, είχαμε με τον Έλληνα πρωθυπουργό έξι συναντήσεις και ο πρόεδρος της χώρας, Γκιόργκι Ιβάνοφ, είχε μια. Ελπίζω ότι οι μελλοντικές συναντήσεις θα είναι πιο ουσιαστικές και δεν θα είναι μόνο τυπικές. Εγώ πάντα ήθελα να συναντώ τον άνθρωπο με τον οποίο, θεωρητικά, θα μπορούσα να επιλύσω ένα σημαντικό πρόβλημα για τη χώρα μας και πιθανόν, εάν και η άλλη πλευρά το επιθυμεί αυτό, θα συναντηθώ τόσες φορές όσες θα είναι αναγκαίο. Ελπίζω ότι αυτές οι συναντήσεις θα είναι πιο ουσιαστικές και δεν θα είναι μόνο τυπικές. Ελπίζω ότι σε αυτές θα μιλήσουμε πραγματικά και θα αναζητηθεί πραγματική λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε".

Ο κ. Γκρούεφσκι πρόσθεσε πως "είναι απαραίτητες ουσιαστικές συνομιλίες. Είναι απαραίτητη η βούληση για την επίλυση του προβλήματος. Το πρόβλημα δεν επιλύεται με μισή ώρα συζήτηση, από την οποία ο μισός χρόνος καταναλώνεται για τυπικότητες ή σπαταλάται με μη ουσιαστικό τρόπο. Καλώ σε σοβαρή προσέγγιση για την επίλυση αυτού του ζητήματος".
   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook