Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Έτσι έζησα το σεισμό στην Κεφαλονιά – Μαρτυρία στο NewsIt

Έτσι έζησα το σεισμό στην Κεφαλονιά – Μαρτυρία στο NewsIt

Κόσμος στο δρόμο, τρομοκρατημένος από τον ισχυρό σεισμό των 5,8 Ρίχτερ. Πολίτες να φεύγουν από τα σπίτια τους. Τις εικόνες που επικράτησαν στο Αργοστόλι λίγο μετά τη σεισμική δόνηση της Κυριακής στην Κεφαλονιά περιγράφει στο NewsIt η Δανάη Βαρθολομάτου.

“Ήμουν σε ένα χωριό έξω από την πόλη την Σάμη εκεί κατά την διάρκεια του σεισμού ένα μεγάλο κομμάτι από το βουνό, ένα μεγάλος βράχος άρχισε να κατρακυλάει.

Η διαδρομή μεταξύ του χωριού Σάμη και Αργοστολίου είχε πάρα πολλές κατολισθήσεις είχε πάρα πολλά βράχια στους δρόμους και μόλις έφτασα στο Αργοστόλι είδα τον κόσμο να τρέχει στα στάδια και τις πλατείες, ο δρόμος είχε πάρα πολύ κίνηση, κόσμος καθόταν μέσα στα αυτοκίνητα.

Οι περισσότεροι έβαζαν βενζίνη στα αυτοκίνητα τους, στα μαγαζιά είχαν σπάσει οι βιτρίνες. Ένα βενζινάδικο είχε σπάσει εντελώς. Πολύς κόσμος έχει ζημιές μέσα στα σπίτια του και έχει πέσει οτι ήταν στους τοίχους, όλοι λένε πως δεν έχουν ζήσει ξανά τόσο μεγάλο σεισμό από το 1953.

‘Ολοι είναι έξω στους δρόμους και μιλάνε στα τηλέφωνα τους υπάρχει παντού κίνηση ενώ οι περισσότεροι μαζεύουν τα πράγματα τους και φεύγουν για τα χωριά τους που τα σπίτια είναι παλιά,χαμηλά και νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια”, είπε η Δανάη στο NewsIt.

Ακούστε τι είπε…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Video ντοκουμέντο: η στιγμή του σεισμού στην Κεφαλονιά – Οι πρώτες φωτογραφίες – Πανικόβλητοι οι κάτοικοι φεύγουν για τα χωριά τους

Μεγάλος σεισμός στην Κεφαλονιά – Αποκλεισμένα χωριά και ζημιές σε σπίτια και δρόμους – Σείστηκε όλη η δυτική Ελλάδα και η Αττική

Πώς έζησαν τα Τρίκαλα το μεγάλο σεισμό της Κεφαλονιάς (VIDEO)

Οι σεισμοί που συντάραξαν την Κεφαλονιά (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Ισχυρός σεισμός στην Κεφαλονιά – Έγινε αισθητός στην Αττική και σε άλλες πόλεις – Είχε μεγάλη διάρκεια

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε