Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 21 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Εβδομη μέρα κατάληψης στο Δημαρχείο της Αθήνας

Λευτέρης Σουχαϊμπ | souhaib@newsit.gr
Εβδομη μέρα κατάληψης στο Δημαρχείο της Αθήνας
ΦΩΤΟ NEWSIT.GR
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 28.03.2011 | 11:00
Πρώτη δημοσίευση: 28.03.2011 | 11:00

Τους καταληψίες επισκέφθηκε σήμερα το πρωί η Αλέκα Παπαρήγα. Αμετακίνητοι στις θέσεις τους οι συμβασιούχοι. Αναζητείται χώρος για τη διεξαγωγή του Δημοτικού Συμβουλίου.

Για έβδομη μέρα συνεχίζεται η κατάληψη του Δημαρχείου της Αθήνας στην πλατεία Κοτζιά,  μετά τη χθεσινή άκαρπη συνάντηση που είχε  ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης με τους συμβασιούχους του Δήμου.

Τους καταληψίες επισκέφθηκε νωρίτερα το πρωί η Αλέκα Παπαρήγα η οποία είπε "στηρίζουμε τον αγώνα σας. Δε μπαίνουμε στη λογική να φύγετε εσείς για να έρθουν άλλοι. Κανένας εργαζόμενος δεν περισσεύει".

Η δημοτική αρχή πάντως, θέλει σήμερα να διεξαχθεί το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά κανείς δεν ξέρει σε ποιο χώρο μπορεί να γίνει.

NEWSIT.GR
NEWSIT.GR

Η ανακοίνωση άλλωστε του Γ.Καμίνη είναι ενδεικτική «εγώ προσέφερα τη βοήθειά μου. Τα σωματεία προτίμησαν την κατάληψη ενός κτηρίου, αντί της βοήθειας που τους προσέφερε ο δήμαρχος. Αυτό είναι μια επιλογή δική τους. Ο Δήμος θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό του και θα συνεχίσει να λειτουργεί υπηρετώντας τους δημότες», κατέληξε ο δήμαρχος Αθηναίων.

 

Λευτέρης Σουχαϊμπ


   Διαδώστε αυτό το άρθρο