Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Έβγαλαν τον Κουτρουμάνη από το γραφείo του για να κάνουν… σκετς

Έβγαλαν τον Κουτρουμάνη από το γραφείo του για να κάνουν… σκετς

Θέατρο, αλλά του παραλόγου, παίζεται από το πρωί στο γραφείο του υπουργού Εργασίας. Συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ μετά τα… σκετσάκια, έδωσαν συνέντευξη Τύπου μέσα από το γραφείο του Γ. Κουτρουμάνη!

Περίπου 30 μέλη του ΠΑΜΕ και της Ομοσπονδίας Οικοδόμων εισέβαλαν στο υπουργείο και έκαναν κατάληψη στο γραφείο του Γ. Κουτρουμάνη. Και όχι μόνο αυτό, αλλά άρχισαν να κάνουν… σκετσάκια, παριστάνοντας τον υπουργό.


Όταν εκείνος επικοινώνησε μαζί τους, ζητώντας τους να αποχωρήσουν και κάνοντας λόγο για εκβιασμό και τρομοκράτησή του, εκείνοι των κάλεσαν να πάει στο γραφείο του για να τους συναντήσει και να συζητήσουν για τη συλλογική σύμβαση εργασίας. Αυτή που θέλει η τρόικα να καταργήσει… Διαμαρτύρονται επίσης για τη νέα λίστα των Βαρέων και Ανθυγιεινών.

Το αίτημα τους για συνάντηση δεν έγινε δεκτό. Αφού έδωσαν συνέντευξη Τύπου και έθεσαν τα αιτήματά τους, αποχώρησαν από το γραφείο του υπουργού.


Την ίδια στιγμή, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της ΑΔΕΔΥ, περίπου 50 εργαζόμενοι έχουν αποκλείσει την είσοδο του υπουργείου Εργασίας στην οδό Σταδίου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θέλουν να εμποδίσουν τη ΣΤ του Βενιζέλου! Μπαράζ καταλήψεων σε υπουργεία

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε