Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Εχει πρόβλημα ο Παζαρόπουλος ;

Μέχρι την Παρασκευή οι εξελίξεις για την τύχη του ομίλου Παζαρόπουλος.

Έντονη φημολογιά έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες για την τύχη ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους στη χώρα μας στο εμπόριο αυτοκινήτων. Η φήμες θέλουν τον όμιλο   Παζαρόπουλο να βρίσκετε σε δυσχερή οικονομική θέση. Μάλιστα σημερινό δημοσίευμα αναφέρει πως από την μεριά της Κοσμοκάρ (βασικός προμηθευτής του Παζαρόπουλου) υπάρχει πρόταση εξαγοράς του Ομίλου.

       Το newsit επικοινώνησε με την  Κοσμοκάρ στέλεχος της οποίας διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια περί εξαγοράς  του ομίλου Παζαρόπουλος. Σύμφωνα με το στέλεχος  “αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάποια προβλήματα τα οποία είναι δυνατό να επιλυθουν”.

Τα λόγια του στελέχους της Κοσμοκάρ για το κλίμα που επικρατεί είναι χαρακτηριστικά “Είναι θέμα ρύθμισης κάποιων οικονομικών εκκρεμοτήτων και ποιος θα πάρει τελικά το ρίσκο”

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο όμιλος Παζαρόπουλος τον τελευταίο χρόνο αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα ρευστότητας ιδιαίτερα μετά την διακοπή από την κυβέρνηση του μέτρου της απόσυρσης. Οι μεγάλες παραγγελίες που είχαν γίνει δεν μπορούν να πληρωθούν με αποτέλεσμα τώρα να υπάρχει σημαντικό έλλειμα .

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.euro2day.gr οι οικονομικές υποχρεώσεις του ομίλου Παζαρόπουλου έναντι της Κοσμοκάρ φθάνουν τα 6 εκ. ευρώ. Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρετε πως ο όμιλος οφείλει στις τράπεζες Εμπορική Κύπρου και Alpha περίπου 38 εκ. Ευρώ.

 

Η Κοσμοκάρ  έχει αναλάβει να εξυπηρετήσει αρκετούς από τους πελάτες του Παζαρόπουλου που περίμεναν πάνω από ένα μήνα για να παραλάβουν το νέο τους αυτοκίνητο.

Διαβάστε επίσης : Διαψεύδει τις φήμες για “λουκέτο” ο Παζαρόπουλος

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε