Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Έχετε ημιυπαίθριο; Έχουμε παράταση!

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Με τα Ταμεία του κράτους στο μείον και τους πολίτες να έχουν κάθε μήνα ραντεβού με την εφορία για κάποιο χαράτσι ή φόρο αποφασίστηκε να δοθεί παράταση στην καταβολή των δόσεων για τους ημιυπαίθριους ώστε να διευκολυνθούν κάπως οι πολίτες και να μπορέσουν να πάνε… ταμείο.

Προβλέπεται μάλιστα και έκπτωση 8% σε περίπτωση εφάπαξ καταβολής από τους ιδιοκτήτες ημιυπαίθριων χώρων κατά το χρόνο καταβολής της δεύτερης δόσης του ειδικού προστίμου για τη διατήρηση τους.
Τι προβλέπει η διάταξη:
Η προθεσμία καταβολής της πρώτης δόσης του εν λόγω ειδικού προστίμου παρατείνεται για ένα μήνα μετά την ψήφιση του νόμου, για την περίπτωση που έχει αποσταλεί μέχρι την 23.12.2011 το ειδικό έντυπο υπολογισμού του προστίμου και εφόσον καταβληθούν και προσαυξήσεις 2% επί του ποσού της πρώτης δόσης.
Σε περίπτωση που δεν έχει αποσταλεί μέχρι 23.12.2011 το ειδικό έντυπο υπολογισμού του προστίμου, η προθεσμία καταβολής της πρώτης δόσης είναι δύο μήνες από την αποστολή του ειδικού εντύπου υπολογισμού του και πάντως το αργότερο μέχρι την 31.3.2012.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε