Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ευθύνες πίσω από τον τραυματισμό ναυτεργάτη στο Κερατσίνι

Ισμήνη Λέντζου | lentzou@newsit.gr
Ευθύνες πίσω από τον τραυματισμό ναυτεργάτη στο Κερατσίνι
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 02.06.2011 | 18:52
Πρώτη δημοσίευση: 02.06.2011 | 12:14

Στο νοσοκομείο ΚΑΤ με σοβαρά εγκαύματα, μεταφέρθηκε ο άτυχος 58χρονος ηλεκτροσυγκολλητής, ο οποίος το πρωί τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη την ώρα που πραγματοποιούσε εργασίες κοπής σε σωλήνα προπανίου δεξαμενόπλοιου, στο Μώλο της ΔΕΗ στο Κερατσίνι.

Ο άτυχος 58χρονος εργάτης τραυματίστηκε όταν ξέσπασε φωτιά στο μαδέρι την ώρα που δούλευε με εργαλείο  οξυγονοκοπής στο  δεξαμενόπλοιο VEMA OIL  στο Κερατσίνι.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλει στο NewsIt o Παναγιώτης Μπούτης από το Σωματείο Μετάλλου, από την πρώτη αυτοψία προκύπτει πως στο σημείο του ατυχήματος δεν λειτουργούσε καθόλου ο εξαερισμός με αποτέλεσμα τη συγκέντρωση αερίων και μετά την ανάφλεξη.

Όπως δήλωσε στο Νewsit o Διοικητής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟ "ο τραυματίας νοσηλεύεται αυτή την ώρα στα επείγοντα, οι γιατροί τον έχουν σταθεροποιήσει και γίνονται οι απαραίτητες συνεννοήσεις για να προωθηθεί σε Μονάδα Εγκαυμάτων σε άλλο νοσοκομείο καθώς στο Αττικό δεν υπάρχει μονάδα εγκαυμάτων".

Για την υπόθεση συνελήφθησαν ο 59χρονος εργοδηγός της εταιρείας που εκτελούσε επισκευαστικές εργασίες στο δεξαμενόπλοιο, καθώς και ο 56χρονος τεχνικός ασφαλείας. Και οι δύο θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.


Ισμήνη Λέντζου


   Διαδώστε αυτό το άρθρο