Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Φλόγα: Απάνθρωπη συμπεριφορά δασκάλου σε παιδί που είχε αναρρώσει από καρκίνο

Φλόγα: Απάνθρωπη συμπεριφορά δασκάλου σε παιδί που είχε αναρρώσει από καρκίνο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια ανάρτηση από την Φλόγα, που είναι ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια και αφορά σε μια καταγγελία για απάνθρωπη συμπεριφορά ενός δασκάλου σε έναν μαθητή – παιδί της Φλόγας – που πρόσφατα είχε δώσει τον δικό του αγώνα με τον καρκίνο.

Η όλη ιστορία εκτυλίχθηκε σε περιοχή εκτός Αθηνών. Ο δάσκαλος, ο οποίος  όχι μόνο προφανέστατα αγνοεί τα βασικά της παιδαγωγικής έχει και πρόβλημα συμπεριφοράς, απέκλεισε τον μικρό μαθητή από προγραμματισμένη εκδρομή. Και όχι μόνο τον απέκλεισε αλλά το έκανε και δημόσια μπροστά σε όλη την τάξη! Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η μητέρα του παιδιού είχε προθυμοποιηθεί να συνοδεύσει το παιδί της στην εκδρομή. Αλλά ούτε αυτό άρεσε στον δάσκαλο. Επίσης, το παιδί δεν είπε το ίδιο στους γονείς του για την απάνθρωπη συμπεριφορά του δασκάλου του. Όμως, το έμαθαν από τους γονείς των άλλων παιδιών. Η μητέρα ζήτησε εξηγήσεις από το σχολείο αλλά προφανώς ο δάσκαλος και διευθυντής δεν συγκινήθηκε. Οπότε η γυναίκα απευθύνθηκε στην Φλόγα η οποία και το δημοσιοποίησε με αυτό τον τρόπο.

Η ανάρτηση αναφέρει:

Εσύ μην χαίρεσαι, δεν θα πας !!!
Η τάξη της έκτης Δημόσιου Δημοτικού σχολείου πανηγυρίζει. Ο “δάσκαλος” μόλις ανακοίνωσε ότι θα πάνε εκπαιδευτική εκδρομή.
Ο “δάσκαλος”, που εκτελούσε και χρέη Διευθυντή, απευθύνθηκε προσωπικά στον «Γιάννη». ΕΣΥ ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ !!!
Ο «Γιάννης» είναι ένα παιδί της Φλόγας που έδωσε σκληρό αγώνα να κερδίσει την υγεία του και το πέτυχε !!! Και το γεγονός δεν συνέβη στην απρόσωπη Αθήνα !!!
Ο “δάσκαλος” είναι δημόσιος λειτουργός και διεκδικεί τον τίτλο του «εκπαιδευτικού» που θα διδάξει τους αυριανούς πολίτες ανθρωπισμό !!!!
Κι εμείς όλοι, περιμένουμε ένα καλύτερο αύριο !!!!
Καλό 2017 αδέλφια !!!!
(το όνομα Γιάννης δεν είναι το πραγματικό)

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

 ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε