Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Φωτιά στον ΑΝΤ1 στο Μαρούσι – Δεν εκπέμπει το κανάλι! [pics]

Φωτιά στον ΑΝΤ1 στο Μαρούσι – Δεν εκπέμπει το κανάλι! [pics]

– Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι σε υποσταθμό της ΔΕΗ στο κτίριο που στεγάζει τον ΑΝΤ1 στο Μαρούσι
– Επι τόπου βρέθηκαν δυο οχήματα της πυροσβεστικής και 6 πυροσβέστες που την έθεσαν υπο έλεγχο
– Πυκνοί καπνοί κάλυψαν τα πάντα στο κτίριο που εκκενώθηκε αμέσως
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συναγερμό στην Πυροσβεστική προκάλεσε μικρή πυρκαγιά σε υποσταθμό της ΔΕΗ στο κτίριο που στεγάζεται και ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, στην λεωφόρο Κηφισίας 10. Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 15.30 για πυρκαγιά στο κτίριο και έσπευσαν στο σημείο δύο πυροσβεστικά οχήματα. Όπως έγινε γνωστό από το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΠΣ, οι πυροσβέστες διαπίστωσαν ότι έβγαινε καπνός από κάποιο μηχάνημα της ΔΕΗ, σε χώρο όπου βρίσκεται ο υποσταθμός.
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), η πυρκαγιά προκλήθηκε από ηλεκτρολογική βλάβη εντός του κτιρίου που στεγάζεται ο τηλεοπτικός σταθμός.

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, έγινε διακοπή της ηλεκτροδότησης, για να αποφευχθούν περαιτέρω προβλήματα στο θέμα της διαχείρισης της πυρκαγιάς που, όπως φαίνεται από τα έως τώρα στοιχεία, προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα, και αυτή την ώρα γίνεται αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης. Πάντως, τα πυροσβεστικά οχήματα παραμένουν στο σημείο για προληπτικούς λόγους.

Σημειώνεται ότι εδώ και αρκετή ώρα ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 δεν εκπέμπει όπως και τα δυο ραδιόφωνα του ομίλου, EASY 97,2 και ΡΥΘΜΟΣ. Στο κτίριο αυτό στεγάζονται διοικητικές υπηρεσίες του καναλού, το εμπορικο τμημα και οι δημόσιες σχέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Σε ανακοίνωσή του ο ΑΝΤ1 τονίζει:

Eνα βραχυκύκλωμα μικρής έκτασης στις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1 είχε σαν αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή της ηλεκτροδότησης και κατά συνέπεια την διακοπή του τηλεοπτικού σήματος του σταθμού. Γίνονται προσπάθειες για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης για την επαναφορά του σήματος του σταθμού. Η σχετική καθυστέρηση στην επίλυση του τεχνικού προβλήματος οφείλεται στις απαραίτητες ενέργειες των υπηρεσιών της ΔΕΗ και της πυροσβεστικής γιαλόγους ασφαλείας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε