Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 19 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Φωτογραφία αίσχους από ολλανδική εφημερίδα με την τουρκική σημαία σε εκκλησάκι της Σαντορίνης

Φωτογραφία αίσχους από ολλανδική εφημερίδα με την τουρκική σημαία σε εκκλησάκι της Σαντορίνης
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 30.05.2011 | 09:36
Πρώτη δημοσίευση: 30.05.2011 | 09:29

Το προκλητικό εξώφυλλο ολλανδικής εφημερίδας με την φωτογραφία από εκκλησάκι της Σαντορίνης με την τουρκική σημαία στην θέση του σταυρού και αποκάλυψε το Newsit από τις 27/05 καταδίκασε σήμερα ο υπ. Εξωτερικών.

'Οταν ρωτήθηκε ο κ.Δρούτσας για τη φωτογραφία-μοντάζ τη χαρακτήρισε «φωτογραφία αίσχους» και τόνισε ότι έγιναν τα αναγκαία διαβήματα, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η Ολλανδία δεν πρέπει να ξεχνάει τη συνδρομή της Ελλάδας στον απεγκλωβισμό πολιτών της, πρόσφατα, από τη Λιβύη.

Απαντώντας για το αρνητικό κλίμα που έχει φουντώσει τις τελευταίες ημέρες ως προς την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, είπε ότι δεν πρέπει να επιδιδόμαστε σε σχόλια επί σχολίων, αλλά να επικεντρωθούμε σ' αυτό που πρέπει να κάνουμε και διαβεβαίωσε ότι τίποτα δεν μένει αναπάντητο.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA είπε οτι: «Ηρθε η ώρα της αλήθειας και της ευθύνης για όλους».

Δέχθηκε ότι υπάρχουν δυσλειτουργίες στην κυβέρνηση και καθυστερήσεις στο κυβερνητικό έργο και ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, σημειώνοντας παράλληλα ότι ο πρωθυπουργός λειτουργεί με τον πλέον δημοκρατικό τρόπο, επιτρέποντας την ανάπτυξη διαφορετικών απόψεων, αλλά από τη στιγμή που λαμβάνονται οι κυβερνητικές αποφάσεις είναι δεσμευτικές για όλους.

Ειδικά, ερωτηθείς για την «πέμπτη δόση», είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και η δόση είναι διασφαλισμένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 27-05-2011 Απίστευτη πρόκληση από Ολλανδική εφημερίδα!   Διαδώστε αυτό το άρθρο